Uit onderzoek van Hindenburg Research, een beleggingsmaatschappij die zich voornamelijk bezighoudt met research van financiële producten zegt dat DraftKings nauwe banden erop na te onderhouden met het criminele circuit.

DraftKings hield zich oorspronkelijk bezig met Daily Fantasy, een vorm van wedden op sport die in Amerika door een maas in de wet wel was toegestaan terwijl online bookmakers verboden waren.

DraftKings is in de VS uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt van het sport’s weddenschappen en bied ook nog altijd een Sports fantasy platform aan.

In het Rapport van Hindenburg Research , beschikbaar via deze link in het Engels worden de aantijgingen nader onderbouwd en weergegeven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.