Eerste vrouwelijke voorzitter in 62 jaar benoemd door Nevada Gambling Commission

Home » Eerste vrouwelijke voorzitter in 62 jaar benoemd door Nevada Gambling Commission

Voor het eerst in haar 62-jarige geschiedenis heeft de Nevada Gambling Commission een vrouw aangesteld als voorzitter van de toezichthouder.

Vorige week vrijdag kondigde gouverneur Steve Sisolak aan dat zowel voormalig senator Ben Kieckhefer als rechter Jennifer Togliatti van de staat zich bij de commissie zouden voegen en dat Togliatti als voorzitter zou fungeren.

Zowel rechter Togliatti als senator Kieckhefer zijn hooggekwalificeerde benoemingen voor deze functies en ik ben blij dat ze hun dienst aan de Silver State voortzetten door lid te worden van de Nevada Gaming Commission, zei Sisolak in een verklaring.

Kieckhefer, die niet in staat was om opnieuw voor senator te gaan vanwege de limieten aan hoe lang senatoren kunnen dienen, trad donderdag af en werd op vrijdag genoemd als onderdeel van het nieuwe lookboard voor de commissie, tegelijkertijd Togliatti, die 25 jaar heeft gediend jaar in staatsrechtspraak werd uitgeroepen tot de eerste vrouw ooit als voorzitter voor de toezichthouder die beslist over voornamelijk licenties voor alle kansspel-zaken binnen de staat.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.