De Engelse Football League (EFL) is een samenwerking aangegaan met eBay om een ​​nieuw initiatief te lanceren, Small Businesses United, gericht op het ondersteunen van lokale ondernemingen die hebben geleden onder de gevolgen van de COVID-19-pandemie.

Als resultaat van de driejarige samenwerking zullen de EFL en eBay vanaf het seizoen 2021/22 advertentieruimte in voetbalstadions schenken aan kleine bedrijven, die alle 72 Championship-, League One- en League Two-clubs bestrijken.

De partners zijn van plan gebruik te maken van de overeenkomst om eBay in staat te stellen verder contact te leggen met hun lokale EFL-clubs – die tijdens de gezondheidscrisis in totaal £ 250 miljoen verloren – als een manier om iets terug te geven aan deze bedrijven, aangezien 85% van de teams werd ondersteund door lokale handelaren in het afgelopen jaar tijdens de financiële beperkingen van de pandemie.

Ben Wright, Chief Commercial Officer van de EFL, zei: De langdurige relatie die we zijn overeengekomen met eBay is een opwindende toevoeging aan de EFL-portfolio van officiële partners en benadrukt hoe we de lokale bedrijven willen ondersteunen die dit op hun beurt hebben gedaan veel om onze clubs te helpen.

We zijn erg blij dat we groeiende bedrijven kunnen ondersteunen via alle 72 EFL-clubs en het initiatief Small Businesses United.

Het is een fantastische kans voor supporters van onze clubs om hun eigen bedrijven geadverteerd te zien in EFL-stadions in het hele land en laat opnieuw zien hoe de EFL een positieve en impactvolle activering van de lokale gemeenschap op nationale schaal kan ondersteunen.

De EFL wil het partnerschap gebruiken om haar eigen gemeenschapsinitiatieven uit te breiden die tijdens de lockdowns zijn genomen, waarbij de organisatie meer dan 1,4 miljoen voedselbeleid, 179.000 persoonlijke beschermingsmiddelen, 22.000 recepten en 2.100 laptops en tablets heeft geleverd.

Bovendien hebben clubpersoneel en spelers meer dan 527.000 uitgaande en inkomende gesprekken gevoerd met fans en kwetsbare mensen in hun omgeving.

Aangezien de versoepeling van de lockdown-beperkingen en het enthousiasme voor het UEFA Euro 2020-kampioenschap een hernieuwde belangstelling voor voetbal hebben opgeleverd, met een toenemend aantal toeschouwers dat terugkeert naar de stadions, is de EFL hoopvol dat Small Businesses United eBay-verkopers in staat zal stellen om verder in contact te komen met lokale clubs.

eBay UK en de EFL weten dat lokale bedrijven en voetbalclubs de ruggengraat zijn van onze gemeenschappen en een geschiedenis van wederzijdse steun delen die we zo graag vieren met Small Businesses United, voegde Rob Hattrell, SVP & Head of eBay Europe toe.

Na de financiële beproevingen van de pandemie is het belangrijker dan ooit voor eBay om de kracht van kleine bedrijven in de schijnwerpers te blijven zetten en de sport die we kennen en waar we van houden te verdedigen.

Bovendien speelde de voormalige speler van Manchester United en Engeland, Dion Dublin, ook een rol in het project, waarbij hij aan de 21-jarige eigenaar van ebay-bedrijf JoeJoeJMS Cards & Collectibles onthulde dat zijn bedrijf zal worden gebrandmerkt op AFC Wimbledon’s Plough Lane.

In een reactie op de campagne merkte Dublin op: Als ex-voetballer en iemand die mijn eigen bedrijven heeft geleid, vind ik het ongelooflijk belangrijk dat voetbalclubs nauw samenwerken met bedrijven in hun omgeving.

Deze samenwerking tussen de EFL en eBay zal veel kleine bedrijven helpen om in omvang te groeien en zal een echt gemeenschapsgevoel geven aan de 72 betrokken clubs.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.