Eintracht Frankfurt FC heeft een driejarig contract getekend met de Betway Group, waardoor het bedrijf de officiële Kansspelpartner van de Bundesliga-club wordt.

Door de samenwerking zal het merk Betway worden gepromoot in het Deutsche Bank Park-stadion met een capaciteit van 51.500 op zowel de LED-schermen als de cam-tapijten tijdens Bundesliga-wedstrijddagen, Eintracht wordt de tweede Duitse voetbalclub die samenwerkt met Betway, na de recente overeenkomst van de bookmaker met FC Schalke 04 de Gelsenkirchen Club die na de degradatie vorig seizoen in de Bundesliga 2-divisie speelt.

We gaan een strategisch partnerschap aan met Betway in een moeilijke fase, wat het nog belangrijker maakt, zegt Axel Hellmann, woordvoerder van de raad van bestuur van Eintracht Frankfurt Fußball AG.

Betway wil haar activiteiten niet alleen in heel Duitsland uitbreiden, maar vooral ook in het Rijn-Maingebied, we zijn verheugd dat we een positieve bijdrage zullen leveren aan de verdere groei van Betway met onze emoties en merksterkte rond onze club.

In navolging van bredere Betway-sponsoring, zal het Eintracht-partnerschap een speciale focus hebben op het creëren van inhoud ‘om fans dichter bij de actie te brengen dan ooit tevoren, Eintracht Frankfurt kwalificeerde zich opnieuw voor de Europa League, waardoor Betway een grotere Europese bekendheid kreeg binnen hun partnerschap.

Anthony Werkman, CEO van Betway: We zijn verheugd om samen te werken met Bundesliga-club Eintracht Frankfurt in een meerjarige overeenkomst.

Bundesliga is een van de meest erkende voetbalcompetities ter wereld; daarom zal het een groot voorrecht zijn om de groeiende aanwezigheid van het merk Betway in het stadion van Deutsche Bank Park te zien.

Nu het team zich opnieuw kwalificeert voor de Europa League, zal het merk Betway op het hele continent bekendheid krijgen.

We kijken er ook naar uit om nauw samen te werken met de club en spannende content te leveren aan hun trouwe fanbase.

Betway, eigendom van de Super Group, blijft zijn sponsorprofiel uitbreiden binnen de nieuwe geherreguleerde markt voor sportweddenschappen in Duitsland, waar de 16 Duitse deelstaten op 1 juli het nieuwe GlüNeuRStv-regime lanceerden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.