Elf diversifieert Belgische voetbalcontent met LIVENow-deal

Home » Elf diversifieert Belgische voetbalcontent met LIVENow-deal

LIVENow is een nieuwe samenwerking aangegaan met Eleven om live La Liga- en Serie A-wedstrijden in België op pay-per-view (PPV) basis uit te zenden.

In de hoop de Belgische consumenten meer flexibiliteit te bieden, proberen de mediamerken die eigendom zijn van Aser Ventures ‘premium wedstrijden aan te bieden.

De deal vertegenwoordigt een uitbreiding van het voetbalaanbod van Eleven in België, dat al dekking bood voor topvoetbal in LaLiga en Serie A. de overeenkomst houdt nu in dat de mediagroep een PPV-aanbod kan aanbieden via het LiveNow-platform.

Peter Leible, hoofd sport van het bedrijf, merkte op: Bij LIVENow is ons doel om sportfans flexibiliteit te bieden bij het kopen en consumeren van content.

We zijn verheugd om wedstrijden uit het Spaanse en Italiaanse voetbal op pay-per-view-basis te presenteren.

De volgende wedstrijd in La Liga die op PPV wordt aangeboden, is de nieuwste aflevering van El Clasico als Barcelona gastheer is van Real Madrid op 24 oktober, die dan wordt gevolgd door Serie A’s Inter Milan vs Juventus op dezelfde dag.

Naast een Elf-abonnement krijgt de nieuwe distributieregeling fans in België de mogelijkheid om losse wedstrijdpassen te kopen op het streamingplatform van LiveNow voor € 4,99.

LIVENow blijft zijn voetbalaanbod uitbreiden, aangezien het platform onlangs live verslag deed van Euro 2020 in de Filippijnen en dit seizoen toont Premier League-wedstrijden via PPV.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.