Voor het geval je het om wat voor reden dan ook niet wist, je kunt alle actie van de Euro 2020 Finale op de NOS bekijken en volgen. ( Tip : Ook op de BBC TV wordt het een spektakel om 18.20 uur)

De opbouw begint vanaf 20.20 uur voor de grootste wedstrijd voor Engeland sinds de WK-finale van 1966.

Op de BBC zal ook de voormalig Engeland-spits Gary Lineker krijgt op Wembley gezelschap van de voormalige Engelse aanvoerder Alan Shearer en de voormalige Three Lions-spelers Rio Ferdinand en Frank Lampard.

Gabby Logan zal naast het veld staan, en naast haar staat de voormalige Engelse vrouwenverdediger Alex Scott en winnaar van de Wereldbeker en het Europees Kampioenschap Jurgen Klinsmann.

Guy Mowbray en voormalig Engelse middenvelder Jermaine Jenas zullen op de hoogte zijn en Kelly Somers zal ook op Wembley zijn met al het teamnieuws en interviews met spelers.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.