Entain eist schadevergoeding van voormalige BetCity-eigenaren vanwege niet-aangegeven toezichthoudende onderzoeken

Home » Entain eist schadevergoeding van voormalige BetCity-eigenaren vanwege niet-aangegeven toezichthoudende onderzoeken

Entain eist schadevergoeding nadat hij beweerde dat de voormalige eigenaren van BetCity twee lopende toezichthoudende onderzoeken door de Nederlandse Kansspelautoriteit niet naar behoren openbaar hadden gemaakt.

Entain nam BetCity in januari 2023 over voor een initieel bedrag van € 300 miljoen, tijdens het overnameproces ondertekenden de voormalige eigenaren van BetCity documenten waarin stond dat ze niet op de hoogte waren van enig lopend toezichtonderzoek, beweert Entain.

Hoewel de voormalige eigenaren van BetCity de boetes betaalden die waren opgelegd als gevolg van de onderzoeken door de toezichthouders, stelt Entain dat het bedrijf vanwege deze onderzoeken een lagere waardering had moeten hebben.

Hoewel Entain al vóór het sluiten van de deal op de hoogte was van de onderzoeken van de toezichthouders, heeft het pas in december 2023 officieel een schadevergoeding aangevraagd.

Entain heeft in haar gerechtelijke procedure niet gespecificeerd welke schadevergoeding zij eist.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.