Entain neemt sportmediabedrijf 365scores over

Home » Entain neemt sportmediabedrijf 365scores over

Entain heeft de overname van het volledige geplaatste aandelenkapitaal in sportmediabedrijf 365scores afgerond.

Volgens de overeenkomst zal Entain ongeveer $ 150,0 miljoen (€ 137,0 miljoen) betalen om eigenaar te worden van het bedrijf, naast voorwaardelijke betalingen tot $ 10,0 miljoen.

Met een wereldwijd publiek van meer dan 15 miljoen actieve gebruikers, biedt 365scores, score en sportinformatie, redactionele en sociale inhoud en een reeks sportgerichte gratis te spelen games.

Entain zei dat de combinatie van de expertise van 365scores op het gebied van data-gestuurde sportmedia inhoud naast zijn eigen wereldwijde schaal en platformmogelijkheden klanten een breder aanbod van interactieve inhoud en ervaringen zal bieden.

De groep voegde eraan toe dat de overname zou helpen om verdere groeimogelijkheden te ontsluiten en haar wereldwijde strategische ambities ondersteunt.

Het ontslag van Jason Scott bevestiging van de deal komt nadat eerder deze week werd aangekondigd dat Jason Scott zijn rol als vice-president van trading, VIP en retail sportsbook bij Entain had verlaten om terug te keren naar zijn geboorteland Australië.

Scott nam de functie in New Jersey op zich in december 2019, nadat hij eerder de CEO van Ladbrokes Australia was.

Daarvoor was hij vijf jaar lang directeur bij Ladbrokes.com.au en was hij race-bookmaker bij Tatts Group, terwijl hij ook race-analist was voor Humbleton.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.