Entain zegt dat de digitale transformatie van gokwinkels/ betting shops in de detailhandel op schema ligt

Home » Entain zegt dat de digitale transformatie van gokwinkels/ betting shops in de detailhandel op schema ligt

De kansspeloperator in de UK heeft zijn “Digi-Hub” gelanceerd de op FTSE 100 genoteerde gokgroep Entain heeft gemeld dat zijn plannen om zijn winkels voor weddenschappen in de detailhandel te digitaliseren op schema liggen.

Het heeft zijn 100e Digi-Hub gelanceerd in Muirhouse, Schotland, als onderdeel van zijn initiatief om Ladbrokes en Coral-winkels om te vormen tot digital first spaces.

Digi-Hubs zijn uitgerust met meer digitale contactpunten, terminals voor sportweddenschappen en games en interactieve displays die gericht zijn op het bieden van meer dynamische inhoud en ervaringen voor klanten.

De eerste werd geopend in 2019 en sindsdien heeft de groep het formaat uitgerold met als doel om tegen eind 2024 200 Digi-Hubs te hebben.

Entain zegt dat de gemoderniseerde, ontspannen sfeer van de Digi-Hubs een nieuwe generatie klanten naar de gokwinkels trekt, er staat dat meer online-eerste klanten, die doorgaans diverser zijn dan traditionele gokklanten, voor het eerst naar gokwinkels komen.

Er staat dat de bestaande hubs een miljoen gamesessies hebben gezien en 10 miljoen sport-weddenschappen hebben afgesloten, Will Thorp, Entain’s strategiedirecteur voor UK Retail, zei: We zijn verheugd om de opening van onze 100e Digi-Hub aan te kondigen.

We zijn gepassioneerd over het creëren van verbonden, digitale ervaringen in onze winkels om ons te blijven onderscheiden als marktleider.

Entain bevindt zich in het hart van een snelle, steeds evoluerende wereld van entertainment, en om positieve spelerservaringen te blijven bieden, is het van cruciaal belang dat we blijven innoveren en onze klanten enthousiast maken, Digi-Hubs helpen ons daarbij en zijn een enorme hit.

Resultaten voor 2022 behouden Het mijlpaalmoment voor Digi-Hubs komt nu de Britse retail zijn heropleving voortzet na de lockdowns van de pandemie, in 2022 meldde Entain dat de netto gaming-inkomsten in het VK met 56 procent waren gestegen, dankzij een verbeterd klantenaanbod door meer digitale contactpunten in winkels.

Behaal een gerapporteerde omzet van £ 4,3 miljard voor 2022, een stijging van 12 procent op jaarbasis, de onderliggende winsten stegen met 13 procent tot £ 993 miljoen, waarmee ze in de buurt van de bovenkant van hun richtbereik komen.

De online-omzet daalde licht ondanks een stijging van het aantal actieve klanten met 7 procent, maar de retailomzet steeg met 66 procent doordat de activiteiten herstelden na de Covid-19-pandemie.

Uitdagingen kwamen in de vorm van het vertrek van het bedrijf uit Nederland (het is sindsdien teruggekeerd door de overname van BetCity in januari), de late herintrede op de Duitse markt, een boete van £ 17 miljoen van de British Gambling Commission en betaalbaarheidscontroles, waarvan het berekende dat het verloren was £ 100 miljoen.

Tip commerciële : www.betcity.tv

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.