ESPN kondigt lancering aan van ESPN BET met Penn Ent.

Home » ESPN kondigt lancering aan van ESPN BET met Penn Ent.

De Amerikaanse sportzender ESPN zal officieel de markt voor sportweddenschappen betreden via de lancering van ESPN BET op 14 november. ESPN BET zal de technologie van Penn Entertainment gebruiken om in te breken in 17 Amerikaanse staten, waarbij ESPN de officiële odds van zijn sportsbook gebruikt, zoals blijkt uit de promotiecampagne met Scott Van Pelt van SportsCentre om de naadloosheid tussen de twee merken te demonstreren.

Arizona, Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Jersey, Ohio, Pennsylvania, Tennessee, Virginia en West Virginia zijn de eerste staten die toegang krijgen tot ESPN BET. Penn CEO, Jay Snowden, sprak de lancering toe tijdens de Q3-winstoproep van de groep deze week en zei: Hiermee kunnen we profiteren van een zeer actieve Thanksgiving-sportkalender, waaronder de NCAA college football rivaliteitsweek en de Super Bowl-rematch. van de Kansas City Chiefs in de Philadelphia Eagles, uitgezonden op ESPN Monday Night Football.

In verband met de lancering zal ESPN een eerste golf van exclusieve integraties implementeren in het ESPN-ecosysteem, dat 200 miljoen unieke maandelijkse gebruikers in de VS omvat, van wie meer dan 12 miljoen regelmatige gebruikers zijn van de nummer één fantasy-sport-app van het land. ESPN.

De lancering valt samen met de sluiting van de Barstool Sportsbook-app, aangezien de onderneming van bijna $ 2 miljard tussen ESPN en Penn advertentieruimte op de mediakanalen van de sportzenders zal integreren en zal profiteren van de selectie aan talent.

Als onderdeel van deze transitie wordt de Daily Wager-show omgedoopt tot ESPN BET Live als een showcase van het nieuwe sportsbook.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.