Het lijkt erop dat het allereerste Halo eSports evenement nu voor dit jaar definitief is gepland.

Microsoft laat zien dat ze geen enkele intentie hebben om de Halo-competitie voor een tweede keer uit te stellen en het ziet ernaar uit dat de zaken soepel verlopen.

Ze werden vorig jaar gedwongen het uit te stellen en hebben nu verklaard ermee door te gaan, het bedrijf is tot nu toe erg stil geweest over de game en heeft ook geen nieuwe gameplay opnames laten zien.

Het allereerste Halo Infinite evenement vindt eind 2021 plaats en dit is ook geen speculatie Tahir Hasandjekic heeft zelfs verklaard dat er nu een datum en een locatie is afgesloten, de exacte details hierover zijn onbekend, maar aangenomen dat er niets misgaat, kun je verwachten dat het evenement rond de herfst zal plaatsvinden.

Teamplannen als je tot nu toe naar het nieuws kijkt, zul je snel zien dat er plannen zijn om een ​​volledig toernooi te organiseren.

Dit gaat ook veel aandacht trekken omdat mensen kunnen wedden op wie ze willen winnen.

Als je nog nooit online hebt gewed, dan kan deze gids voor online weddenschappen nuttig zijn, Tashi heeft verklaard dat het team een ​​volledige routekaart gaat verstrekken om hen te helpen bij de lancering.

Bovendien cultiveert Microsoft de laatste tijd ook de eSports- scene, het team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze overleggen over manieren om meer functies voor de kijkers op te nemen.

Ze gaan ook proberen ervoor te zorgen dat ze investeren in het kijkerspubliek van de game, dit is op zijn zachtst gezegd ongelooflijk, en het laat maar zien hoe ver de dingen zijn gekomen.

Tashi’s verduidelijking heeft bevestigd dat ze geen enkele relatie hebben met de locatie van het evenement, ze weten echter dat het tijdens deze run zal plaatsvinden.

De vertraging voor de Halo-franchise was een enorme klap voor de plannen die Microsoft had en aan het eind van de dag zou het ook een lanceringstitel voor de Halo-franchise zijn.

Gelukkig kende de console de meest succesvolle lancering ooit, ook al hadden ze een zeer beperkte voorraad. Halo wordt in de herfst uitgebracht voor het nieuwe platform en dit geeft aan dat het toernooi ook rond die tijd zal plaatsvinden.

Halo Infinite zal geen open wereld zijn, maar aan het eind van de dag zal het zijn eigen dag- en nachtcycli hebben.

Bovendien zal het ook veel competitieve elementen hebben die het zullen helpen om echt van de grond te komen. Veel mensen zijn enthousiast over deze lancering en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Maar natuurlijk zal alleen de tijd uitwijzen hoe het toernooi verloopt en of het überhaupt mag starten. Halo bestaat natuurlijk al geruime tijd, maar begint pas sinds kort veel meer grip te krijgen.

Veel hiervan komt neer op het feit dat er veel vertragingen zijn opgetreden, maar dat gezegd hebbende, fans zijn nog steeds opgewonden om te zien dat de makers het weer oppakken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.