Op crypto gebaseerde marktplaats en platform voor digitale verzamelobjecten Ethernity heeft een geverifieerde verzameling niet-vervangbare tokens (NFT’s) gelanceerd rond de ster Alex Ovechkin van de National Hockey League (NHL).

De nieuwste collectie, Drop #15: Alex Ovechkin is ontworpen in samenwerking met digitale artiesten Impossible Brief om de hoogtepunten van de carrière van het hockeyicoon te herdenken.

De NFT-collectie zal vanaf 8 augustus 72 uur alleen beschikbaar zijn voor het publiek op Ethernity Chain in navolging van het nieuw ondertekende contract van Ovechkin terwijl hij verder marcheert in zijn NHL-carrière

De samenwerking tussen Alex Ovechkin Impossible Brief en Ethernity is ontstaan ​​uit een gedeelde visie om zijn fans en nalatenschap op een nieuwe, digitale manier te eren met als doel een hechtere band en een gemeenschapsgevoel te creëren , aldus Nick Rose, CEO van Ethernity.

Ovechkin is een van de grootste spelers aller tijden en we zijn verheugd om deze felbegeerde unieke ervaring naar verzamelaars over de hele wereld te brengen.

De beslissing van Ovechkin om een ​​NFT te maken met Ethernity volgt op de nalatenschap van andere atleten Tony Hawk, Fernando Tatis Jr en Muhammad Ali die de ruimte zijn binnengegaan die door het bedrijf wordt geleid.

Ovechkin vertelde ESPN: Ik denk dat digitale collectie best cool is.

Jarenlang teken en maak ik foto’s met fans, en als ik begrijp dat digitale kunst eeuwig kan duren, denk ik dat fans het heel leuk zouden vinden.

Het is een enorme kans voor spelers om iets anders te proberen en de fans vinden het geweldig dus waarom niet ?

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.