Zou Zwitserland hun momentum kunnen behouden na die schokkende overwinning op Frankrijk?

Kan Engeland een stap dichterbij komen om het naar huis te brengen?

De kwartfinales van de EURO staan ​​voor de deur – laten we elke wedstrijd eens nader bekijken de Ronde van 16 is eindelijk ten einde – en wat een ronde was dat! Er waren zeker enkele blije bookmakers voor sportweddenschappen, want de toernooifavorieten Frankrijk werden verrassend uitgeschakeld door underdogs Zwitserland na strafschoppen, Nederland leed een nederlaag door Tsjechië en Engeland reed langs Duitsland in een zeer intense wedstrijd.

De volgende is de kwartfinales! – Laten we eens kijken naar de match-ups die dit weekend plaatsvinden!

Vrijdag 02/07/21 Zwitserland vs Spanje Zwitserland – 26/5, Gelijkspel – 29/10, Spanje – 13/19 Zwitserland overwon de favorieten in Frankrijk in een geweldige wedstrijd waarin de Zwitsers terugvechten van 3-1 om de gelijkmaker te maken in de 90e minuut en er alles aan deden om te winnen met penalty’s.

De Zwitsers gaan de wedstrijd in tegen een Spaanse ploeg als underdog, ook al hadden de Spanjaarden moeite om een ​​Kroatische ploeg te passeren die veel zwakker was dan het team dat een paar jaar geleden de WK-finale haalde.

Kunnen de Zwitsers nog een keer van streek maken of zullen de Spanjaarden de stijl aangrijpen en doen wat de wereldkampioenen niet hebben gedaan? Italië vs België Italië – 28/11, Gelijkspel – 28/13, België – 19/13 Italië voetbalteam EURO 2021 Zeker de stropdas die de aandacht van elke voetbalfan trekt.

Italië en België zijn beide behoorlijk solide geweest deze EURO’s en het is best moeilijk om een ​​duidelijke favoriet te kiezen.

Italië is zeker een moeilijke kant om af te breken, maar België heeft het talent dat de koppige verdediging van de Italianen zou kunnen ontgrendelen.

Italië heeft misschien een voorsprong op hun tegenstanders, terwijl België zweet over de fitheid van sterspelers – Eden Hazard en Kevin de Bruyne, maar hun teamdiepte maakt hen nog steeds een bedreiging, zelfs als die twee missen.

Het is moeilijk om een ​​bepaalde winnaar te kiezen in deze wedstrijd, maar het is zeker de wedstrijd van de kwartfinales! zaterdag 03/07/21 Tsjechië vs Denemarken Tsjechië 3/1, Loting 23/10, Denemarken 6/5 De Tsjechen zullen vol vertrouwen in deze wedstrijd komen nadat ze met gemak 10 man Nederland hebben verslagen.

De Denen sloegen echter met 4-0 door de Welsh en de spelers hebben de extra motivatie om te winnen voor hun teamgenoot Christian Eriksen, die aan het begin van het toernooi een ongelukkig incident kreeg.

Dit kan zeker een vermakelijke wedstrijd worden met beide teams die aanvallend voetbal spelen, nogmaals er is geen duidelijke favoriet en ik zal deze wedstrijd zeker kijken omdat ik verwacht dat beide teams alles zullen geven voor een historische halve finale.

Oekraïne vs Engeland Oekraïne 9/1, Draw 7/2, Engeland 5/11 Engeland voetbalteam – Engeland heeft een indrukwekkende overwinning behaald op de Duitsers, de eerste sinds hun WK-overwinning in 1966.

Er is een enorme hype rond de Engelse kant omdat ze er eindelijk uitzien als een team in plaats van eerdere toernooien echter de Engelsen zijn onvoorspelbaar.

Oekraïne zal bloed ruiken vs Engeland, aangezien Engeland in het verleden onder druk heeft gebarsten vooral als ze de favorieten zijn.

Net als de vorige EURO’s vs IJsland. Engeland zou het Oekraïne gemakkelijk moeten maken maar dit is voetbal en niets is zeker.

Oekraïne heeft een indrukwekkende kant en kan Engeland voor grote problemen veroorzaken!

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.