De European Tour, een ATP Tour-tennistoernooi, is de nieuwste competitie in de sport geworden om samen te werken met online sportweddenschappen en gaming-operator Betway.

De overeenkomst stelt Betway in staat om naamsbekendheid en bekendheid te verwerven tijdens het zesdaagse evenement, dat plaatsvindt van 19 tot 12 oktober in Antwerpen, België.

Opmerkelijke eerdere winnaars van het evenement zijn Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga en Kyle Edmund.

Betway’s sponsorportfolio van tennisevenementen, geregistreerd in Malta en Guernsey, omvat momenteel de Generali Open, Nordea Open, Miami Open, Hamburg Open, Noventi Open en de Mercedes Cup. Juan de Dios Aguirre, Partner bij Tennium, de werkmaatschappij van de European Tour, merkte op: Sinds het begin van het toernooi, in 2016, hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van de verschillende aspecten van de organisatie om fans een topervaring te bieden en de waarde van onze advertentiemiddelen.

We zijn trots op deze overeenkomst, die wordt geleverd met een toonaangevend bedrijf in de sector, met nauwgezette naleving van de branchevoorschriften.

Buiten tennis heeft Betway gewerkt aan het uitbreiden van haar marketing-aanwezigheid in tal van andere sporten, met name door eerder deze maand de internationale gokpartner te worden van LaLiga-kampioen Atletico Madrid 2020-21.

Andere toernooien, competities en bestuursorganen die met het bedrijf hebben samengewerkt, zijn onder meer het Zuid-Afrikaanse nationale rugbyteam, de Duitse voetbalclubs VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt FC en Schalke 04 en de National Hockey League (NHL).

We zijn verheugd om een ​​samenwerkingsovereenkomst aan te kondigen met The European Open, het enige ATP Tour-evenement in België, aldus Anthony Werkman, CEO van Betway.

Het toernooi staat nog in de kinderschoenen, maar heeft al een aantal grote namen op de erelijst staan.

We kijken ernaar uit om de competitie te ondersteunen terwijl het uitgroeit tot een toonaangevend evenement op de ATP Tour.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.