Premier League-club Everton FC werkt samen met blockchain-providers voor de sport- en entertainmentindustrie Chiliz om een ​​$EFC Fan Token op de Socios.com-app te lanceren.

Betrokkenheidskansen voor $EFC Fan Token-houders omvatten de kans om inspraak te hebben over clubinitiatieven door deel te nemen aan interactieve peilingen die het hele seizoen zullen plaatsvinden.

Fans krijgen ook toegang tot Everton-content en ervaren Socios.com’s geolocatie, augmented reality-functie Token Hunt, en kunnen hun vaardigheden op de proef stellen tegen andere fans van over de hele wereld in games met Everton-thema, wedstrijden en quizzen.

We zijn verheugd Socios.com te verwelkomen bij de Everton-familie in een innovatief partnerschap dat onze wereldwijde fanbase nog dichter bij de club zal brengen waar ze van houden, aldus Alan McTavish, commercieel directeur bij Everton.

Met Socios.com zullen we $EFC Fan Tokens lanceren die supporters over de hele wereld de mogelijkheid zullen bieden om op een nieuwe en opwindende manier met de Club in contact te komen, inclusief deelname aan polls over Club-initiatieven.

Socios.com zijn de erkende leiders in blockchain in de sportindustrie en de introductie van $EFC Fan Tokens is een geweldige kans die eens te meer de toewijding van de Club aantoont om met onze wereldwijde fanbase in contact te komen.

In de nabije toekomst zullen alle bestaande Everton Season Ticket-, Hospitality- en Official-leden de optie hebben om een ​​gratis $EFC Fan Token voor een beperkte tijd te ontvangen.

Alexandre Dreyfus, CEO van Chiliz en Socios.com, voegde toe: Everton is een club met een grote traditie en een gepassioneerde, loyale fanbase.

Het is ook een grote naam in de meest gevolgde voetbalcompetitie ter wereld, met wereldwijde aantrekkingskracht en een snelgroeiende fanbase van volgers van over de hele wereld.

De club omarmt Socios.com en Fan Tokens omdat het het belang en het enorme potentieel van fanbetrokkenheid op wereldwijde schaal erkent.

$EFC Fan Tokens stellen Evertonians in staat om deel uit te maken van een wereldwijde gemeenschap van fans die zijn samengebracht door hun passie voor de Club, waar ze kunnen genieten van invloed, exclusieve inhoud, games, wedstrijden en toegang tot once-in-a-lifetime ervaringen en beloningen.

Ik ben verheugd Everton aan boord te mogen verwelkomen als onze derde Premier League-partner en kan niet wachten om onze gedeelde ideeën tot leven te brengen.

Ik kijk er ook naar uit om binnenkort meer nieuws te delen over onze spannende plannen in de EPL.

Tot de toonaangevende voetbalclubs die zich bij Socios.com aansluiten, behoren al de Engelse toprivalen Manchester City en Arsenal, samen met FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atlético Madrid, Inter Milan en de nationale voetbalteams van Argentinië en Portugal.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.