Evolution lanceert Cash of Crash

Home » Evolution lanceert Cash of Crash

Het bedrijf presenteert deze meeslepende spelshow die strategie van spelers vereist.

Evolution heeft vandaag de lancering aangekondigd van Cash or Crash, een unieke online live spelshow waarin spelers op een augmented reality-blimp-rit vertrekken en ernaar streven om hoog boven een metropool te vliegen en met de mogelijkheid om tot 50.000 maal te winnen.

Volgens Evolution is de 99,6 procent RTP-game (Return To Player) een van de meest genereuze spelervriendelijke games die ooit in gaming zijn aangeboden.

Cash or Crash is een meeslepende spelshow die strategie van de spelers vereist.

In dit spel zijn er rode en groene ballen met een speciale gouden bal, er wordt een enkele bal getrokken en als deze niet rood is, krijgt de speler geld aangeboden, dat ze kunnen nemen en uitbetalen, de helft nemen en doorgaan, of doorgaan en doorgaan voor grotere prijzen, die helemaal oplopen tot 50.000 keer.

Spelers moeten uitbetalen voordat een rode bal wordt getrokken of de luchtballon crasht en ze verliezen.

Er is ook een gouden bal, die fungeert als een schild dat spelers beschermt tegen de volgende rode bal en de uitbetalingen verhoogt.

Een strategisch element in het spel geeft spelers de controle, nadat een groene bal is getrokken of nadat een gouden bal is gebroken, kunnen spelers kiezen voor doorgaan, de helft nemen’ van hun winst en doorgaan met de resterende 50 procent of alles nemen en al hun winsten laten uitbetalen en hun deelname aan de spelronde beëindigen.

Todd Haushalter, chief product officer bij Evolution, zei: Dit jaar hebben we ervoor gekozen om meer besluitvorming en strategie in onze spelshows te introduceren om de ruimte uit te breiden naar een breder en nieuw publiek.

Dit is niet alleen een strategiespel, maar het is een op vaardigheden gebaseerd spel en bovendien is het de meest genereuze game die spelers ooit online hebben gezien.

Het heeft een uitbetalingspercentage van 99,6 procent als het optimaal wordt gespeeld en bovendien, met 20 ballen die spelers vooruitgaan en slechts 8 rode ballen, zullen spelers de kans hebben om gemiddeld 71 procent van de tijd winst te maken, wat grotendeels ongehoord is.

Er zijn geen side bets en geen complexiteit, het is gewoon een pure gokervaring die je op het puntje van je stoel houdt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.