Exness sluit een deal met La Liga om nieuwe commerciële wegen in LatAm te verkennen

Home » Exness sluit een deal met La Liga om nieuwe commerciële wegen in LatAm te verkennen

Het investementbedrijf Exness heeft een deal gesloten met La Liga om de officiële regionale partner van de Spaanse topcompetitie Latijns-Amerika te worden.

Vanwege de reputatie van La Liga als een van de populairste voetbalcompetities ter wereld, de thuisbasis van Real Madrid en FC Barcelona, wil Exness de hoge status van de competitie benutten om de commerciële aanwezigheid in Latijns-Amerika te vergroten.

Alfonso Cardalda, Chief Marketing Officer van Exness, zei: We zijn echt enthousiast over deze overeenkomst, waardoor we via onze gedeelde passie voor voetbal verbinding kunnen maken met de Latijns-Amerikaanse gemeenschap!

Door onze krachten te bundelen met La Liga bereiken we het hart van de regio, waar voetbal niet alleen een sport is, maar een manier van leven.

De overeenkomst geldt voor de gehele duur van dit seizoen en het gehele seizoen 2024/2025. Exness en La Liga zullen samenwerken om elkaars positie in Latijns-Amerika te verbeteren en met behulp van La Liga-merkelementen zullen fans in de regio worden blootgesteld aan een reeks activeringen en ervaringen met de teams en spelers van de competitie.

Jorge de la Vega, uitvoerend directeur van La Liga, merkte op: We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst ons in staat zal stellen de relatie met onze fans en met onze nieuwe partner, Exness, te versterken.

Samen zullen we in staat zijn om nieuwe niveaus van succes te bereiken, latijns-Amerika is een belangrijke markt geworden voor La Liga in de recente internationaliseringsinspanningen.

De Spaanse competitie organiseert wedstrijden voorafgaand aan het seizoen in landen als Mexico en maakt gebruik van een fanbase die de mening van de competitie als essentieel beschouwt voor de wereldwijde groei van het merk.

Pablo Arquero, hoofd sponsoring bij Real Betis – een van de meest actieve clubs in de regio – onthulde dit verder in een aflevering van de Behind The Badge-podcast waarom Latijns-Amerika zo’n cruciale markt is voor de competitie en de club, nadat hij een van de meest actieve La Liga-clubs in de regio was.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.