De Engelse voetbalbond (FA) is begonnen met een wervingscampagne voor haar nieuwe Head of Commercial Partnerships, terwijl de zittende Dan Kiddle zich voorbereidt om af te treden.

Verantwoordelijkheden voor de functie zijn onder meer het genereren van inkomsten voor het bestuursorgaan uit sponsorovereenkomsten, licenties en detailhandelsverkopen, evenals de huur van het Wembley Stadium en rondleidingen door het nationale voetbalveld van Engeland Voordat hij bij de FA kwam, was Kiddle Head of Marketing and Partnerships bij Premiership Rugby en werkte hij ook als Head of Sponsorship bij Barclays Bank, de huidige titelsponsor van de Premier League.

Kiddle kwam zeven jaar geleden voor het eerst bij de FA en zal overstappen naar Pitch International, een sportmarketingbureau dat gespecialiseerd is in de vertegenwoordiging van media en partnerschappen voor sportorganisaties.

Kiddle schreef op Linkedin en beschreef zijn positie bij de FA als een geweldige kans om een ​​fantastisch team te leiden dat gepassioneerd en toegewijd is en de afgelopen zeven en een half jaar als een familie is geweest.

Kiddle’s zeven en een half jaar dienstverband bij de FA zag de organisatie een aantal prominente sponsorovereenkomsten ondertekenen, met name met de naamgeving van de omroep en gedeeltelijke Premier League-mediarechten-houder BT, de leidende partner van het Engelse nationale team in 2019, evenals het behalen van een belangrijke overeenkomst met Nike.

Recentere overeenkomsten omvatten een officieel gezondheidspartnerschap met Dettol op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie, evenals een driejarig partnerschap met de Nationwide Building Society gericht op de ontwikkeling van het Respect-programma van het bestuursorgaan.

Een extra prominente deal zorgde ervoor dat Weetabix de officiële ontbijtcategoriepartner werd, Engeland Women’s en Men’s Senior Team, terwijl het ook de naamgevingsrechten voor de FA- en FAQ-deelnameprogramma’s voor meisjes veiligstelde.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.