FIBA tekent wereldwijde samenwerking voor sportweddenschappen met J9

Home » FIBA tekent wereldwijde samenwerking voor sportweddenschappen met J9

De International Basketball Federation (FIBA) heeft de in de Filipijnen gevestigde sportweddenschappen en gaming-operator J9 tot 2024 benoemd tot nieuwe wereldwijde partner.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst verkrijgt J9 commerciële rechten voor FIBA-competities, waaronder de FIBA ​​Continental Cups voor mannen en vrouwen, de FIBA ​​Womens Basketball World Cup 2022 en de FIBA ​​Basketball World Cup 2023.

J9 identificeert globalisering als een ‘belangrijk aandachtspunt en zal het FIBA-platform gebruiken om zijn naamsbekendheid te vergroten bij wereldwijde basketbalevenementen en publiek, terwijl het ook het domein van het bestuursorgaan gebruikt om basketbalgerelateerde activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te promoten via zijn J9.basketball-portaal.

Managing Director van J9.com, James Chen, zei: Het is een grote eer voor ons om een ​​Global Partner van FIBA ​​te worden en de mogelijkheid te hebben om bij te dragen aan de ontwikkeling van basketbal wereldwijd.

Met onze innovatieve en digitale manieren zijn we er zeker van dat we FIBA ​​kunnen helpen om de charme en het plezier van basketbal te bezorgen aan meer fans over de hele wereld.

J9 wordt de 10e wereldwijde partner van FIBA ​​en zal de 2023 FIBA ​​Basketball World Cup Trophy Tour presenteren in verschillende internationale steden, met als doel een bestaande World Cup-ervaring te ontwikkelen voor fans.

Frank Leenders, directeur-generaal Media en Marketing Services bij FIBA, merkte op: We zijn verheugd dat J9 zich bij de FIBA-familie voegt als onze meest recente wereldwijde partner.

Deze samenwerking zal zeker een boost geven aan het doel van FIBA ​​om de promotie van basketbal wereldwijd te bevorderen en tegelijkertijd fans dichter bij het spel te brengen door middel van nieuwe en verbeterde ervaringen, waaronder de Trophy Tour en andere activiteiten die worden ondersteund door onze nieuwe Global Partner J9.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.