Het Wit-Russische voetbalteam FC BATE heeft een sponsorovereenkomst getekend met exploitant van sportweddenschappen Fonbet.

Door de langdurige samenwerking zal de branding van Fonbet worden getoond in de Borisov Arena en in de tenues van het team.

We zijn blij dat Fonbet onze partner is, want ze zijn een van de topspelers op de Kansspelmarkt, zegt Sergey Sinkevich, hoofd van de verkoopafdeling van FC BATE.

De professionaliteit van hun team is vanaf het begin duidelijk, dus het is niet verwonderlijk dat we kozen voor een langdurige samenwerking.

Dit zal ons helpen om alle beschikbare marketingtools optimaal te benutten. We zijn er zeker van dat onze samenwerking gunstig zal zijn voor alle betrokkenen: partners, clubs en fans.

FC BATE zal ook deelnemen aan het sponsorprogramma van Fonbet, dat momenteel grote voetbalteams omvat zoals Real Madrid, AC Milan, Paris Saint-Germain (PSG) en PFC CSKA, Alina Yakirevich, Fonbet International Development Director merkte op: Onze nieuwe partner is het vlaggenschip van het Wit-Russische voetbal en de populairste club in de Republiek met een enorme schare fans.

BATE deelt onze ambities, waarden en doelen om marktleider te zijn, Fonbet is het grootste gokbedrijf in het GOS.

We hebben pas onlangs de Wit-Russische markt betreden, maar we hebben grote plannen voor de toekomst.

We steunen de beste clubs in elk land waar we actief zijn en vanaf volgend seizoen zijn we van plan onze samenwerking met BATE uit te breiden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.