De kaarten zullen worden gebruikt binnen Sorare’s Euro 2020 fantasy gaming-platform, gemaakt met behulp van blockchain-technologie.

Sorare onderhoudt licentieovereenkomsten met meer dan 140 clubs, waaronder de Europese giganten Liverpool, Paris Saint-Germain (PSG), Bayern München, Real Madrid en Juventus.

Het bedrijf wordt ook geadviseerd door Gerard Pique van FC Barcelona, ​​die bij Sorare kwam werken als strategisch adviseur en in december een ‘aanzienlijke investering’ in het bedrijf deed.

Het nieuws van vandaag is weer een belangrijke mijlpaal voor Sorare.

Het is de eerste van vele voetbalverenigingen die zich de komende weken en maanden bij ons zullen voegen aldus Sorare CEO en medeoprichter, Nicolas Julia.

We hebben de wereldkampioenen aan boord: het Franse team, het is de eerste van vele voetbalbonden die zich de komende weken en maanden bij ons aansluiten.

De FFF treedt in de voetsporen van de Argentijnse voetbalbond (AFA), die vorige maand voor het eerst de wateren van de wereld van NFT’s testte als onderdeel van een samenwerking met Chiliz, waarbij het voetbalbestuur zich voorbereidt op de lancering van de officiële $ARG Fan Token voor het nationale team van Argentinië.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.