Fulham FC gaat wereldwijde fanbase ontwikkelen in partnerschap met Asiabet33

Home » Fulham FC gaat wereldwijde fanbase ontwikkelen in partnerschap met Asiabet33

Fulham Football Club heeft een samenwerking aangekondigd met Asiabet33 als officiële Aziatische kansspel-partner voor de rest van het seizoen 2021/2022.

De Championship-kant heeft tot doel Asiabett33 te helpen bij het verstrekken van de nodige middelen om de vaardigheden van zijn teamleden aan te scherpen en de best mogelijke ervaring voor klanten te leveren.

Jon Don-Carolis, Fulham FC Sales Director, merkte op: We zijn verheugd Asiabet33 aan boord te hebben als onze gok-partner in de Aziatische regio en kijken ernaar uit om met hen samen te werken om onze wereldwijde fanbase verder te ontwikkelen.

Het gokplatform, opgericht in 2017, vergroot het internationale bereik van Fulham zoals het momenteel actief is in Maleisië, Singapore, Thailand, Indonesië en Japan met uitbreidingsplannen voor de rest van Azië.

Leo Li, Managing Director en mede oprichter van Asiabet33, voegde toe: Asiabet33 is verheugd om samen te werken met Fulham Football Club’s om de Aziatische markt te bedienen.

Deze samenwerking is een enorme kans voor ons om van kracht tot kracht te groeien als een prominente speler in de Aziatische gaming technologie-industrie.

De deal draagt ​​bij aan de sponsorportfolio van de club na het zien van BetVictor op de voorkant van het shirt van het team voor het seizoen 2020/21.

Bij deze samenwerking werd ook het logo van de exploitant weergegeven op replica-shirts voor volwassenen, waarbij de bookmaker werd genoemd als de belangrijkste teampartner van de club.

Sinds Fulham FC vorig seizoen degradeerde naar het kampioenschap, heeft de Premier League de sponsoring van haar teams verder beoordeeld door middel van de meer recente herziening van de Gambling Act van 2005.

Door nieuwe veranderingen worden gok- en gokbedrijven uitgesloten van het verschijnen op de voorkant van voetbalshirts in de topklasse met directe gevolgen voor negen van deze clubs.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.