Gala Bingo zet merkmake-over voort met Ice Queen

Home » Gala Bingo zet merkmake-over voort met Ice Queen

Gala Bingo heeft Ice Queen geïntroduceerd, de volgende tv-reclame-uitzending van de landelijke Bingo like a Boss-campagne.

Vorig jaar bestelde Entain Plc een opfrisbeurt van Gala Bingo’s marketing om het erfgoedmerk opnieuw te verbinden met het Britse bingopubliek.

Het in Londen gevestigde Antidote werd aangesteld als het nieuwe creatieve marketingbureau van Gala Bingo en won het advertentieaccount ter waarde van £ 13 miljoen.

De Bingo like a Boss-campagne werd gelanceerd als onderdeel van een reclamestrategie met hoge dekking die Gala Bingo promootte in Britse dagprogramma’s voor tv-programma’s en digitale tv-uitzendplatforms.

De nieuwe aflevering van de campagne introduceert het nieuwe personage van drag queen Frieda Balls, gebrandmerkt als de sassy Ice Queen, die de bingoscene domineert.

De ‘Ice Queen’-advertentie maakte zijn debuut in het VK afgelopen dinsdag 19 oktober tijdens Buying and Selling op ITVBe om 08:15 uur. James Kennedy, Brand Marketing Director, zei: Ik denk dat we allemaal een beetje meer op Frieda moeten lijken!

Ze laat zien hoe de saaie taken van het leven fantastisch kunnen worden gemaakt en hoe je een vleugje glamour kunt toevoegen aan zelfs de meest alledaagse klusjes.

De advertenties laten echt de opwindende kant van het merk Gala Bingo zien en we hopen dat de natie wat tijd kan vinden om zich op te fleuren en zich een baas te voelen, net als Frieda!

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.