GambleAware heeft gezegd in eerste helft 2021donaties aan voor £ 10,6 miljoen te hebben ontvangen.

Home » GambleAware heeft gezegd in eerste helft 2021donaties aan voor £ 10,6 miljoen te hebben ontvangen.

Publicatie van de eerste helft van donaties GambleAware verklaarde dat het in totaal £ 10,6 miljoen had ingezameld vanuit de industrie aan donaties en toezeggingen.

Het toonde ook aan dat gokgigant Bet365 verreweg de grootste donateur was met een totaal van £ 4,2 miljoen, gevolgd door Entain met £ 2 miljoen en William Hill met £ 1 miljoen.

GambleAware zei dat de top drie van donateurs goed waren voor ongeveer 90% van alle donaties ter waarde van £ 8 miljoen.

Camelot UK, de exploitant van de National UK Lottery, had ook £ 450.000 gedoneerd aan GambleAware, zo bleek. GambleAware had gevraagd dat alle gokoperators die gevestigd zijn in of een licentie hebben in het VK vrijwillig minimaal 0,1% bijdragen van hun bruto gokopbrengst en dat operators met een jaarlijks inkomen van £ 250.000 of minder worden gevraagd om minimaal £ 250 te doneren.

De grootste operators in het VK hebben echter beloofd om vanaf 2023 1% van hun bruto gaming rendement aan GambleAware aan te bieden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.