GambleAware heeft een aanbesteding uitgeschreven voor een proefproject om een ​​nieuw residentieel revalidatie programma’voor gok stoornissen uit te voeren, dat deel zal uitmaken van de bredere National Gambling Treatment Service.

GambleAware, de belangrijkste RET-liefdadigheidsinstelling voor probleem gokkers in het VK, citeert dat haar nieuwe rehabilitatieprogramma een specifieke focus zal houden op complexe en co-morbide presentatie onder gebruikers van diensten.

GambleAware vereist een gespecialiseerd programma om hiaten in de behandeling aan te pakken, waarbij het goede doel het winnende project zal ondersteunen met een geschatte financiering van £ 1 miljoen over een periode van drie jaar.

Op basis van het bestaande behandelingslandschap weten we dat er lacunes zijn in de voorziening van residentiële zorg om gelijktijdig voorkomende gezondheidsbehoeften aan te pakken, waaronder geestelijke gezondheidsproblemen en complexiteit, luidde de aanbestedingsverklaring van GambleAware.

De noodzaak om betere residentiële revalidatiezorg te bieden, wordt ondersteund door bevindingen van de rapporten ‘Behandelingsbehoeften’ en ‘Gap Analysis, naast de jaarlijkse statistieken van GambleAware voor de National Gambling Treatment Service.

GambleAware heeft zijn projectaanbesteding gelanceerd, op zoek naar offertes van gekwalificeerde organisaties die ervaring hebben met het behandelen van slachtoffers in revalidatie die omgaan met verslavingscomplexiteit en comorbide factoren zoals alcohol- of middelenmisbruik.

De aanbesteding voor het indienen van pilotprojecten loopt tot en met vrijdag 16 juli, GambleAware maakte bekend dat het op vrijdag 18 juni een engagement evenement zou organiseren met een gedetailleerde briefing en vragensessies voor organisaties die een voorstel willen indienen.

Geïnteresseerde bieders moeten blijk geven van een sterke competentie in de behandeling van gok stoornissen als de primaire diagnose, evenals het klinische beheer van gelijktijdig voorkomende gezondheidsbehoeften, waaronder psychische aandoeningen en middelenmisbruik.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.