Dit is een opwindende tijd voor het bedrijf en we zijn van plan om verdere waarde te blijven leveren door ons platform op te schalen en innovatieve inhoud naar een nieuw publiek over de hele wereld te brengen.

Gaming Realms ziet meer kansen in Noord-Amerika en Europa dit is een opwindende tijd voor het bedrijf en we zijn van plan om verdere waarde te blijven leveren door ons platform op te schalen en innovatieve inhoud naar een nieuw publiek over de hele wereld te brengen.

Gaming Realms PLC – Gaming Realms PLC (AIM:GMR, FRA:RNE1, OTCQX:PSDMF) verwacht dat de resultaten voor het volledige jaar in lijn zullen zijn met de verwachtingen nadat het in de eerste helft van het jaar uitzonderlijke vooruitgang heeft geboekt.

De ontwikkelaar van mobielgerichte gamingcontent zei dat het momentum in de tweede helft van het jaar zal aanhouden, waarbij de groep vooral enthousiast is over de recente lanceringen in Michigan en Pennsylvania in de VS.

Bovendien staat het bedrijf op het punt om het proces te starten om een ​​licentie aan te vragen in Ontario, Canada, dat heeft aangegeven voornemens te zijn online gaming te reguleren.

De totale omzet groeide in de eerste helft van 2021 met 50% tot £ 7,7 mln, van £ 5,2 mln in dezelfde periode van 2020.

De inkomsten uit licenties stegen met 73% naar £ 5,8 mln van £ 3,4 mln het jaar ervoor, terwijl de inkomsten uit sociale media met 7% stegen van £ 1,8 mln naar £ 1,9 mln.

De aangepaste onderliggende winst (EBITDA) steeg met 116% naar £ 2,68 mln, van £ 1,24 mln het jaar ervoor.

De winst voor belastingen bedroeg £ 803.928, vergeleken met een verlies in het eerste halfjaar vorig jaar van £ 692.578.

Geldmiddelen plus kas equivalenten waren eind juni gestegen tot £ 3,92 mln, van ongeveer £ 850.000 een jaar eerder.

Na de succesvolle lancering van de groep op de Italiaanse gereglementeerde markt eerder dit jaar, heeft Gaming Realms verdere Europese uitbreidingsmogelijkheden geëvalueerd en bereidt het zich voor op lanceringen in bijkomende gereguleerde markten in de tweede helft van het jaar.

Met een sterke pijplijn voor game-ontwikkeling, een duidelijke strategie om zijn distributie internationaal uit te breiden en met een verwachte aanhoudende vraag van de klanten van de groep, verwacht het bestuur dat de handel voor het volledige jaar in lijn zal zijn met de marktverwachtingen en blijft vertrouwen hebben in de strategische vooruitzichten voor het bedrijf.

Na onlangs gelanceerd te zijn in Michigan en Pennsylvania, werkt de groep nu aan het kapitaliseren van de aanzienlijke kansen in deze markten.

We zijn ook van plan onze positie in Europa te versterken door middel van lanceringen in andere gereguleerde markten na de bemoedigende reacties die we hebben gezien van spelers in Italië voor onze Slingo-content, aldus Michael Buckley, uitvoerend voorzitter van Gaming Realms.

Als we verder vooruitkijken, staan ​​we op het punt om het proces voor het verkrijgen van een licentie te starten in Ontario, Canada.

Ontario heeft zijn voornemen aangekondigd om iGaming te reguleren en heeft het potentieel om een ​​grotere markt voor Gaming Realms te zijn dan een van de Amerikaanse staten die tot nu toe hebben gereguleerd.

Daarnaast zullen we ook verdere licentiemogelijkheden binnen de VS nastreven, aangezien nieuwe staten hun voornemen aankondigen om iGaming te reguleren, voegde hij eraan toe.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.