Met een groot aantal belangrijke spelers die nog moeten terugkeren na de zomertoernooien hebben een aantal tienersterretjes hun kans gegrepen om te schitteren in vriendschappelijke wedstrijden.

Barcelona’s nieuwe Frenkie de Jong naar Memphis Depay Nederlandse connectie heeft misschien de krantenkoppen gehaald na de comfortabele 3-0 pre-seizoen overwinning van de Blaugrana op Stuttgart op zaterdag maar de wedstrijd net als hun andere vriendschappelijke wedstrijden deze zomer, was weer een spannend en bemoedigend uitje voor een gastheer van La Masia-talenten.

De overwinning in Duitsland onderstreepte de belofte van verschillende spelers in de academie van de club op een cruciaal moment, waarbij Barca de komende jaren moet steunen op producten van eigen bodem.

Gezien hun huidige financiële crisis. Ronald Koeman gebruikte al verschillende jonge spelers in zijn eerste seizoen bij de leiding en naast de verwachting dat Pedri, Oscar Mingueza en Ronald Araujo vooruitgang zouden blijven boeken, heeft hij nu verschillende andere sterretjes die snakken naar actie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.