GoldenRace en Lottomatica breiden hun partnerschap op de Italiaanse markt uit

Home » GoldenRace en Lottomatica breiden hun partnerschap op de Italiaanse markt uit

Implementatie van het volledige virtuele aanbod van GoldenRace in een beter netwerk en uitgebreide exclusiviteit voor de Italiaanse markt GoldenRace, de toonaangevende leverancier van inhoud voor virtuele weddenschappen, heeft zijn succesvolle en langdurige samenwerking met Lottomatica verlengd.

GoldenRace zal zijn virtuele aanbod aanbieden aan het hele Better-netwerk, onlangs overgenomen door Lottomatica, met ongeveer 1.300 verkooppunten in toegewijde winkels en hoeken in bars en tabakswinkels.

Het partnerschap zal ook zorgen voor de ontwikkeling en levering van nieuwe verrijkte inhoud aan de reeds gedekte Goldbet- en Intralot-netwerken, plus het nieuwe Better-netwerk, de samenwerking tussen Lottomatica en GoldenRace is verlengd tot 2023.

Martin Watcher, CEO en oprichter van GoldenRace, zei: Deze nieuwe overeenkomst met Lottomatica getuigt van het lange en positieve partnerschap dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd voor de historische merken van de Groep.

Ons gamingplatform stelt Lottomatica, via al haar merken in staat om snel en effectief de beste mix van voetbal- en race-evenementen te creëren en in te plannen.

We zijn ervan overtuigd dat de spelers meer dan blij zullen zijn met deze nieuwe kans om te spelen, Alessandro Fiumara CEO Lottomatica Betting, voegde toe: We zijn erg blij om onze samenwerking met GoldenRace uit te breiden en te verlengen tot 2023.

Dit zal ons in staat stellen om onze leidende positie in de entertainmentindustrie in Italië verder te versterken en het beste aanbod van virtuele games voor onze consumenten te creëren, voor al onze merken: Goldbet Intralot en Better.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.