GoldenRace presenteert zijn nieuwe, pijnlijk vechtgame

Home » GoldenRace presenteert zijn nieuwe, pijnlijk vechtgame

MMA komt in een enkele vechtmodus en bevat belangrijke innovaties zoals dynamische kansen en de evolutie van de fysieke schade van vechters.

GoldenRace, toonaangevende leverancier van virtuele sport en goktechnologieën, blijft innoveren en luidt een nieuw tijdperk van virtuele sporten in met de nieuwe release, MMA.

MMA is een extreem echt virtueel vechtspel, bestaande uit enkele gevechten tussen 3D-gevangen MMA echte vechters.

Met zeer gedetailleerde scantechnologieën doorbreekt GoldenRace opnieuw de norm om de industrie het meest realistische product te bieden, met verbluffende HD-graphics, opvallende FX-effecten en 3D-animaties, zijn alle aspecten van GoldenRace’s MMA zorgvuldig ontworpen om een echt meeslepende en onvergetelijke ervaring te bieden voor retail en mobiele spelers.

De belangrijkste innovaties van MMA zijn dynamische kansen, die regelmatig worden bijgewerkt op basis van de vaardigheden en resultaten van de vechter, waardoor spelers het gevoel krijgen dat een handelaar nuttige details verstrekt voor een beter geïnformeerd gokproces.

Een ander geweldig kenmerk is de evolutie van de fysieke schade van vechters een kenmerk dat een extra laag authenticiteit biedt.

Van realistisch ogende vechters tot aanpasbare instellingen, elk detail is verfijnd om een hyperrealistische en dynamische virtuele MMA te leveren die spelers van alle leeftijden zeker zal boeien.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.