Greentube Internet Entertainment Solutions GmbH, de NOVOMATIC Interactive-divisie, heeft zijn geweldige nieuwe release Star Supreme™ geïntroduceerd, een spannende draai aan klassieke fruitmachines.

Oorspronkelijk gemaakt in samenwerking met de B2B-partners van Greentube.

Spelers staan ​​voor de uitdaging om de oogverblindende Gold Star Scatter-symbolen in gemarkeerde velden te achtervolgen om de gratis spins-functie te ontgrendelen.

Elke ster die in een gemarkeerd veld belandt, levert 10 tot 50 eerste gratis spins op. Deze functie heeft ook een vermenigvuldiger die groeit met elke overwinning.

Met het Joker-symbool dat ook als Wild fungeert en met 50 vaste win-lijnen, bevat deze slot het beste fruit in het universum en een astronomisch winstpotentieel.

Steven Cross, Director of Games Development and Operations bij Greentube, zei: Dit is een opwindende release voor ons, omdat het de vrucht is van een gezamenlijk project met enkele van onze belangrijkste partners om een ​​game te produceren die niet alleen een klassiek thema biedt, maar ook dat met een unieke monteur om de spelers echt naar een hoger niveau te tillen.

In Star Supreme™geloven we dat we daarin zijn geslaagd. De vertrouwde aantrekkingskracht wordt gecombineerd met de kans om nieuwe hoogten te bereiken door spelers onbeperkt plezier te bieden en we zijn er zeker van dat het enorm populair zal blijken te zijn.”

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.