Arsenal Football Club heeft een deal getekend voor de wereldwijde betalingsprovider, Sokin, om de officiële geldtransferpartner van de club te worden.

De fintech zal dit seizoen investeren in activiteiten, aangezien de samenwerking de wereldwijde fanbase van de club wil betrekken en ondersteunt bij het bereiken van financiële doelen.

Peter Silverstone, Chief Commercial Officer van Arsenal, merkte op: Het is indrukwekkend om de groei van Sokin te zien sinds de oprichting in 2019 en ik ben verheugd om zo’n vooruitstrevende partner bij de club te verwelkomen.

Sokin’s vastberadenheid om het leven van mensen te verbeteren door middel van technologische innovatie zal het succes van deze samenwerking stimuleren, aangezien we Sokin introduceren en de voordelen van eerlijkere en eenvoudigere manieren om geld over te maken naar onze fans en volgers over de hele wereld.

De link bouwt voort op Sokin’s versterkte portfolio op het gebied van sportsponsoring, na een samenwerking in mei met Everton FC VroonModgill, CEO van Sokin, voegde aan deze laatste deal toe: Grotere toegang, inclusiviteit en non-discriminatie vormen de kern van Sokin, en veel van de kernwaarden van de club weerspiegelden die van ons, als bedrijf dat zich richt op het gebruik van technische innovatie om het leven van de mensen om ons heen verbeteren.

We kijken ernaar uit om de Sokinname te zien verschijnen in het Emirates Stadium.

Na een moeilijke seizoensstart komt Arsenal dit weekend weer in actie om de vruchten te plukken van de zware investeringen in het eerste elftal, terwijl de Gunners Norwich City ontvangen in het Emirates Stadium.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.