Heineken proost met Miami Dolphins op een sponser deal

Home » Heineken proost met Miami Dolphins op een sponser deal

De franchise organisatie van de National Football League (NFL) Miami Dolphins heeft een overeenkomst gesloten met bierbrouwer Heineken USA.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zullen in het Hard Rock Stadium acht bars met het Heineken-merk en een lounge met twee verdiepingen genaamd de Heineken Hideout verschijnen samen met branding in de zuidwestelijke hoek van de locatie.

Bovendien wordt Heineken’s alcoholvrije Heineken 0.0 gepromoot tijdens het vierde kwartaal van de thuiswedstrijden van Dolphins en het reguliere seizoen tijdens sampling evenementen tijdens de campagne.

We zijn ongelooflijk trots om samen te werken met de Miami Dolphins en het Hard Rock Stadium, terwijl we fans welkom heten om dit najaar weer live entertainment en sportevenementen te beleven, aldus Jonnie Cahill, Chief Marketing Officer van Heineken USA.

We zijn altijd enorm gepassioneerd geweest in het creëren van onvergetelijke fan ervaringen en we kijken ernaar uit om diezelfde ambitie naar ons eerste NFL-team partnerschap te brengen.

Het partnerschap zal ook digitaal worden uitgebreid met integratie in de Dolphins-App een op maat gemaakte co – branding content en influencer activiteiten om het Heineken-merk te promoten.

We zijn verheugd om met Heineken samen te werken aan hun eerste NFL-partnerschap aldus Steve Mullins, Miami Dolphins, Vice President Corporate Partnerships.

Hard Rock Stadium is een wereldwijde entertainmentbestemming en we zijn verheugd over deze kans van Heineken om onze ervaring in het stadion te versterken en boeiende inhoud te ontwikkelen voor het komende voetbalseizoen.

Heineken stemde er vorige maand ook mee in om de exclusieve bier en hard Seltzer – partner te worden van de UBS Arena de thuisbasis van de New York Islanders van de National Hockey League (NHL).

Buiten de VS zal de Nederlandse brouwer deze zomer dienen als de officiële bierpartner van de komende UEFA Europese Kampioenschappen 2020, nadat hij onlangs de aandacht trok van voetbalfans vanwege de reclamecampagne “Don’t drink and start a league'” de spot drijven met de ineenstorting van de Europese Super League.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.