Hilary Stewart-Jones wordt lid van de Gaming Control Board van Curaçao

Home » Hilary Stewart-Jones wordt lid van de Gaming Control Board van Curaçao

Advocaat Hilary Stewart-Jones heeft zich aangesloten bij de Curaçao Gaming Control Board (GCB) als adviseur van de nieuwe toezichthouder van het eiland.

Stewart-Jones is een onafhankelijk adviseur bij kansspel advocatenkantoor Harris Hagan. Ze bekleedt ook de rol van voorzitter en CEO van softwareleverancier Skywind Group.

Ze begon haar carrière in het juridische team van Ladbrokes, recentelijk bekleedde zij de functie van niet-uitvoerend bestuurder bij Paysafe Group.

Stewart-Jones, een advocaat met meer dan 30 jaar ervaring, zei dat ze vereerd was om zich bij het GCB-team aan te sluiten op zo’n belangrijk moment voor Curaçao.

De jurisdictie is bezig met het herzien van de kansspel regelgeving, wat een grote verandering voor het bestaande raamwerk inluidt.

Ik vind het geweldig om op zo’n cruciaal moment deel uit te maken van het Gaming Control Board-team aldus Stewart-Jones.

Het is een eer om deel uit te maken van de monumentale verandering die Curaçao nieuw leven inblaast als speler van wereldklasse in de mondiale kansspelarena.

De nieuwe rol van Stewart-Jones komt op het moment dat Curaçao een overgangsperiode ingaat in het vergunningsproces. De regio bereidt momenteel de implementatie van de Landsverordening Kansspelen (LOK) voor.

Degenen die ononderbroken op Curaçao willen opereren nu de LOK van kracht wordt, moeten een aanvraag indienen via het GCB-portaal, dat op 1 september is geopend.

Aanvraagformulieren kunnen vanaf 15 november worden gedownload op de portal.

Zodra de LOK van kracht is, wordt de Curaçao Gaming Authority de nieuwe toezichthouder van het land.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.