Hoe niet gereguleerde kansspel markten werken hier een kleine tipje

Home » Hoe niet gereguleerde kansspel markten werken hier een kleine tipje

De niet-gereguleerde gokindustrie heeft een nieuw gezicht, technologie, als je denkt aan illegaal sportgokken, denken de meesten aan de stereotiepe maffiabaas die door films en televisie wordt geportretteerd.

In het verleden was dit misschien een nauwkeurige weergave, maar het verhaal is in de loop der jaren veranderd.

De innovatie van technologie heeft een directe correlatie met het gemak van toegankelijkheid voor illegale markten om te werken en te bestaan, de georganiseerde misdaad was in het verleden in staat om de niet-gereguleerde gokindustrie te beheersen, met het vermogen om te intimideren en meer barrières op te werpen om de markt te betreden.

De uitvinding van de smartphone heeft een grote rol gespeeld in deze nieuwe generatie van ongereguleerde weddenschappen, de smartphonerevolutie heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om te communiceren informatie op te slaan, betalingen te verzenden/ontvangen en zaken te doen.

Deze innovatie leidde tot een van de meest gebruikte ongereguleerde methoden voor sportweddenschappen, bekend als Pay Per Head.

In dit formaat stuurt de bookmaker zijn klanten naar een gokwebsite, waar ze een account met een kredietlijn krijgen en met hun laptop of smartphone realtime weddenschappen op de website kunnen plaatsen.

De bookmaker verzamelt en betaalt hun klanten aan het einde van elke week en betaalt de website een vast bedrag per gebruiker voor de service die de site biedt.

Dit formaat wordt te goeder trouw gebruikt, daarom kan een bookmaker een grotere kredietlimiet geven aan iemand waarvan hij weet dat hij die kan vertrouwen.

Met Pay Per Head kunnen mensen wedden op elke sport, in elke staat – land zonder geld te storten, dit format maakt bepaalde aspecten van ongereguleerd kansspelen toegankelijker dan gereguleerd.

In de meeste gevallen heeft de bookmaker een team van agenten die accounts aanmaken voor mensen die ze vertrouwen.

De agent is verantwoordelijk voor het verzamelen en uitbetalen namens het boek en de mensen die ze werven.

Als het klantenboek van de agent aan het einde van de week geld verschuldigd is, int de agent het geld van de klanten, houdt hij een vast percentage aan en geeft de rest aan de hoofdbookie.

Als de klanten van de agent geld winnen als een netto totaal, steunt de bookmaker de agent en verstrekt hij het geld om de klanten uit te betalen die in een bepaalde week zijn gestegen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.