Hot News It’s true I don’t know much about the players here, but they definitely know who I am

Home » Hot News It’s true I don’t know much about the players here, but they definitely know who I am

” Zlatan Ibrahimovic’s quote “

De UEFA is een disciplinair onderzoek gestart naar het ‘vermeende financiële belang van Zlatan Ibrahimovic in een gokbedrijf’. Er is een ethische en disciplinaire onderzoeker aangesteld om het onderzoek uit te voeren, dat zal onderzoeken of de aanvaller van de Serie A de wedregels van de Europese voetbalautoriteit heeft geschonden als gevolg van zijn banden met BetHard.

Eerder deze maand werd gemeld dat de FIFA en de UEFA actie wilden ondernemen tegen Ibrahimovic en dat de 39-jarige een langdurig voetbalverbod zou kunnen krijgen, wat hoogstwaarschijnlijk het einde van zijn spelerscarrière zou betekenen. De UEFA bracht een verklaring uit die luidde: “In overeenstemming met artikel 31 (4) van de UEFA-tuchtreglementen (DR), is vandaag een UEFA-inspecteur ethiek en tucht aangesteld om een ​​disciplinair onderzoek uit te voeren naar een mogelijke schending door Zlatan Ibrahimovic wegens het hebben van een vermeend financieel belang in een gokbedrijf.

Verdere informatie over deze kwestie zal te zijner tijd beschikbaar worden gesteld. ” De Zweedse krant Aftonbladet had gemeld dat Ibrahamovic een aandeel had van 10% in de in Malta gevestigde exploitant BetHard, een bookmaker die hij vertegenwoordigde als wereldwijde ambassadeur, wat de Football Association (FA) ertoe aanzette om haar eigen onderzoek te openen. Evenzo staan ​​zowel de FIFA als de UEFA niet toe dat spelers met een financieel belang in gokbedrijven deelnemen aan hun competities.

Hoewel Ibrahimovic in 2016 aanvankelijk met pensioen was gegaan, keerde hij vorige maand terug naar het Zweedse nationale team en speelde hij een rol in de FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijden tegen Georgië en Kosovo. Hij vertegenwoordigde ook AC Milan in de UEFA Europa League. Volgens Reuters kan Ibrahimovic een boete van 100.000 Zwitserse frank krijgen en wordt hij gedwongen om maximaal drie jaar stil te zitten bij alle voetbalgerelateerde activiteiten. Vorige week tekende de spits een contractverlenging van één jaar bij het Italiaanse topteam, ter waarde van ongeveer € 7 miljoen per seizoen, waarmee Ibrahimovic in oktober zijn 40ste verjaardag overschreed.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.