ICE London keert terug in 2022 als de registratie wordt geopend

Home » ICE London keert terug in 2022 als de registratie wordt geopend

Werelds grootste B2B-vakbeurs voor de gamingindustrie, ICE London, ligt op schema voor een langverwachte terugkeer in 2022, waarbij organisatoren Clarion Gaming aankondigen dat de registratie voor het evenement nu is geopend.

ICE London was de laatste grote branchebeurs die plaatsvond voordat de wereldwijde COVID-19-pandemie toesloeg in 2020 en werd geannuleerd in 2021, maar zal naar verwachting terugkeren van 1 tot 3 februari 2022 in het ExCeL Exhibition Centre.

Het is natuurlijk enorm bemoedigend om eindelijk te kunnen praten over de terugkeer van persoonlijke evenementen, zegt Alex Pratt, Group Managing Director bij Clarion Gaming.

Niet alleen is ICE London fysiek het grootste gaming-evenement ter wereld en een van de slechts twee jaarlijkse shows die heel ExCeL beslaan, maar het is ook een perfecte gelegenheid om de hele wereldwijde industrie op één plek te zien, een uniek kenmerk dat wordt weerspiegeld in de breedte van de ICE-bezoekers basis die zich over alle continenten uitstrekt.

ICE is er voor iedereen die betrokken is bij elk aspect van de toeleveringsketen van de gokindustrie, van makers van games tot distributeurs, operators, retailers, handelsverenigingen, strategische instanties en regelgevers.

Het succesvol samenbrengen van zoveel innovators van over de hele wereld heeft ertoe geleid dat ICE wordt beschreven als een miljard dollar aan denken allemaal op één plek en voor de meeste professionals uit de industrie is het een van die niet te missen evenementen waar ze een enorme inspanning om elk jaar weer deel uit te maken.

Na een jaar overgeslagen te hebben is de zin daar om deel uit te maken van een live-evenement groter dan ooit.

Schrijf je hier in voor ICE London 2022.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.