Volksgezondheid en welzijn zullen de primaire focus zijn van de extreem krachtige Kansspel toezichthouder die tegen het einde van het jaar zal worden aangesteld, aldus minister van Justitie James Browne.

Acht jaar nadat een wetsvoorstel werd ingediend om gokken te reguleren, maar nooit werd aangenomen, stond de minister erop dat hij in september uitgebreide wetgeving zou invoeren om de regulering van de industrie te hervormen en zei dat de regelgever tegen het einde van dit jaar zou zijn ingevoerd.

De regelgever zal “extreem krachtig zijn” en zal worden ondersteund door uitgebreide wetgeving.

Het is echt belangrijk om te begrijpen dat het niet alleen een regelgevende instantie is maar dat ze bij elke beslissing en aanbeveling die ze zullen doen, een taak op het gebied van de volksgezondheid als hun primaire focus zullen hebben, zei de heer Browne.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.