iGB Live! en iGB Affiliate-registraties stijgen met 40% na quarantaineverhoging

Home » iGB Live! en iGB Affiliate-registraties stijgen met 40% na quarantaineverhoging

Clarion Gaming, de organisatoren van iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam, heeft aangekondigd dat de registraties voor de gezamenlijke evenementen week-op-week met 40% zijn gestegen nadat de Nederlandse regering de quarantainebeperkingen had opgeheven.

iGB Live 2 Het kabinet van premier Mark Rutte bevestigde dat reizigers die hun nieuwe vaccinaties tegen het coronavirus (Covid-19) hebben gekregen bij aankomst in Nederland niet in quarantaine hoeven.

Dit geldt zelfs als reizigers onlangs een land hebben bezocht met veel Covid-19-gevallen.

We hadden al een zakelijke vrijstelling van de quarantainevoorschriften voor iGB Live!/iGB Affiliate-bezoekers, maar dit nieuws maakt het echt een heel eenvoudig proces voor al onze belanghebbenden om deel te nemen aan wat het eerste persoonlijke evenement in de gaming industrie zal zijn sinds ICE London werd gehouden in februari 2020, zegt Naomi Barton, portfolio director voor Clarion Gaming.

Daarnaast heeft de Nederlandse regering bevestigd dat de 1,5 meter social distancing-regel niet zal worden gehandhaafd en in plaats daarvan zal worden vervangen door toegangspassen voor het coronavirus.

Barton benadrukte dat deelnemers die niet volledig zijn ingeënt ook Nederland mogen binnenkomen, mits ze zich aan bepaalde voorwaarden houden.

De reizigers die niet volledig zijn ingeënt, zijn ook welkom om naar Amsterdam te reizen, op voorwaarde dat ze een bewijs hebben van een negatieve Covid-test en een uitnodigingsbrief die we hen zullen bezorgen, vervolgt Barton.

Ze kunnen dan gratis testen in de RAI voordat ze naar iGB Live! gaan met de resultaten binnen 15 minuten.

iGB Live! is echt terug!

Dit nieuwe reglement treedt in werking op 22 september, voorafgaand aan de shows die van 28 september tot 1 oktober lopen.

Eerder deze week kondigde Clarion Gaming aan dat 78% van iGB Live! en aanwezigen van iGB Affiliate Amsterdam zullen beslissers zijn binnen hun respectievelijke organisaties.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.