INTRALOT zal de activiteiten van Nederlandse Loterij aandrijven met haar LotosX-platform en de uitrol van Photon-terminals

Het Persbericht: – INTRALOT is verheugd aan te kondigen dat haar dochteronderneming in Nederland INTRALOT BENELUX BV in samenwerking met de Nederlandse Loterij.

De transitie heeft er voor gezorgd van het volledige gaming portfolio van de operator mogelijk gemaakt door het innovatieve LotosX-platform.,Lottery Draw-Based Games, Scratch Cards en Passives evenals de backoffice-activiteiten zijn nu live in Nederland via LotosX.

Daarnaast heeft INTRALOT 4.300 Photon-terminals uitgerold samen met zijn robuuste signage-oplossing die het retail kanaal van het Nederlandse Loterij en sportweddenschap aanbod van de Nederlandse Loterij verder versterkt.

De Photon-terminal van INTRALOT, een van de krachtigste en best presterende terminals, is een belangrijke drijfveer voor de versnelling van de modernisering van NLO.B.V.

De heer Bas van de Bunt, Director Business Transformation & Strategic Projects bij Nederlandse Loterij verklaarde: De nieuwe Photon-terminal stelt ons en onze retailers in staat om de game- en merkbeleving van onze producten in de winkel te verbeteren.

Met LotosX werken we met de nieuwste technologie die ons helpt te innoveren in de detailhandel.

De heer Nikos Nikolakopoulos, Deputy CEO van INTRALOT, verklaarde: Wij feliciteren Nederlandse Loterij met de lancering van een verrijkte omni channel loterijoplossing en bedanken hen voor het vertrouwen dat de basis is geweest van onze 12-jarige succesvolle samenwerking.

We zijn er trots op dat we doorgaan met het leveren van onze state-of-the-art technologie aan de leidende exploitant van de Nederlandse kansspelmarkt en het ondersteunen van de groei van Nederlandse Loterij en goede doelen die hebben bijgedragen aan de Nederlandse samenleving.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.