De Griekse loterij- gigant Intralot heeft een bindende overeenkomst bereikt om zijn volledige belang in zijn Braziliaanse activiteiten te verkopen aan Saga Consultoria e Representações Comerciais e Empresariais voor € 700.000 (£ 602.590 / $ 848.545)

Intralot heeft momenteel een belang van 80% in de operatie Intralot do Brasil, terwijl Saga de resterende 20% bezit.

Mocht de deal de relevante goedkeuringen krijgen, dan zou Saga de volledige controle over het bedrijf overnemen, maar Intralot zou zijn gamingtechnologie blijven leveren aan Intralot do Brasil.

Intralot zei dat de Braziliaanse operatie 0,5% bijdroeg aan de groepswinst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) in 2020.

Zoals eerder deze maand gerapporteerd, bedroeg de EBITDA van Intralot in 2020 € 66,2 miljoen, terwijl de omzet voor het jaar € 292,9 miljoen bedroeg en een brutowinst € 75,3 miljoen.

De deal komt nadat Intralot in februari ook de verkoop van zijn 20% -belang in Intralot de Peru SA aan private equity-firma Nexus Group heeft afgerond.

In de oorspronkelijke deal was Nexus overeengekomen om $ 21,0 miljoen te betalen om eigenaar te worden van de inzet maar na belastingen en transactiekosten was de uiteindelijke waarde van de transactie $ 16,2 miljoen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.