Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft On Location, eigendom van Endeavour ingeschakeld om een ​​nieuw wereldwijd gastvrijheidsmodel te creëren vanaf de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, na een selectieproces dat uit meerdere fasen bestaat.

In zijn rol als exclusieve wereldwijde hospitality aanbieder van het IOC voor Parijs 2024, de Olympische Winterspelen van 2026 in Milaan Cortina en de zomerspelen van 2028 in LA, ondersteunt de premium hospitality en reisorganisatie ticket inclusive reizen en hospitality voor de bovengenoemde drie edities van de Spelen.

On Location zal samenwerken met de respectievelijke organiserende comités om reizen, accommodatie, unieke gastvrijheidspakketten op locatie en gaststad te leveren voor fans en belanghebbenden.

Bovendien zal het model ondersteuning bieden aan de families en vrienden van sporters met reizen, toegang tot accommodatie en andere diensten, waaronder een speciale ticketinventaris.

On Location President, Paul Caine, legt uit: We zijn vereerd om lid te worden van het Internationaal Olympisch Comité om gastvrijheid op toekomstige Olympische en Paralympische Spelen opnieuw vorm te geven en we zijn vastbesloten om belanghebbenden, partners en fans over de hele wereld exclusieve gastvrijheidservaringen te bieden die op unieke wijze vieren elke gaststad.

De samenwerking ondersteunt een deel van de Olympische Agenda 2020+5 van het IOC, waaronder de langetermijnlevering van kant-en-klare oplossingen die in verschillende edities van de games worden geleverd om de activiteiten te vereenvoudigen en de efficiëntie te vergroten, terwijl nieuwe inkomstenbronnen worden gestimuleerd.

Deze nieuwe oplossing zal fans over de hele wereld een vereenvoudigd, veilig proces bieden om de Spelen bij te wonen voegde IOC-voorzitter Thomas Bach eraan toe.

Ook de centralisatie van het project draagt ​​in hoge mate bij aan beter toezicht en daarmee aan goed bestuur, het zal ook rechtstreeks de organisatie van de Olympische en Paralympische Spelen ondersteunen, alle Nationale Olympische Comités en vooral hun atleten.

Het IOC voegde er ook aan toe dat het vanaf Parijs 2024 een nieuwe geïntegreerde benadering van de wereldwijde kaartverkoop zal implementeren, los van de overeenkomst met On Location, waardoor veilige, naadloze toegang tot tickets tegen gestandaardiseerde prijzen voor elk evenement wordt geboden.

De president van Parijs 2024, Tony Estanguet, merkte op: Parijs 2024 zal het eerste organisatiecomité van de Olympische en Paralympische Spelen zijn dat een wereldwijd gastvrijheidsaanbod voorstelt.

Dit is een fantastische kans – voor ons en het hele ecosysteem van Parijs 2024, onze teams zijn al aan het werk en we kijken ernaar uit om samen te innoveren om unieke gastvrijheidservaringen te bieden die een breed wereldwijd publiek zullen aanspreken.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwe producten zullen we ernaar streven om het beste van de Franse ‘art de vivre’, onze gastronomie, kunst, cultuur, sport en innovatie te laten zien tegen de prachtige achtergrond van de Lichtstad met volledig respect voor de focus op erfgoed tijdens de hart van onze visie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.