iRacing Indycar-serie lonkt voor YAS HEAT ESPORTS

Home » iRacing Indycar-serie lonkt voor YAS HEAT ESPORTS

De zeer competitieve ISOWC gaat dit weekend van start op het legendarische Watkins Glen-circuit.

ISOWC het toonaangevende Indycar-kampioenschap van iRacing, gaat dit weekend van start (8 mei, 18:00 UTC) en YAS HEAT ESPORTS heeft hoge verwachtingen van de openingsronde van de serie een race van 60 ronden rond het iconische Watkins Glen (Boot) -circuit.

De iRacing-ploeg kwalificeerde zich voor de serie vers na een derde plaats overall in de Sports Car Open (SCO) tegen onder meer team SIMMSA Esports en Team Redline.

João Vaz vestigde ondertussen een ronduit wereldrecord tijdens de NTT Indycar Series op het Circuit of the Americas wat suggereert dat het team zou moeten kunnen vechten aan het scherpe einde van dit kampioenschap.

De line-up voor de serie bestaat uit YAS HEAT’s beste iRacing-deelnemers in de vorm van de eerder genoemde João Vaz, Balázs Remenyik, Josh Lad en Dean Woods.

Balázs Remenyik, iRacing Driver, YAS HEAT ESPORTS zei: Het is alweer een tijdje geleden dat er zo’n high-level open-wheel-serie op iRacing was en ik ben erg blij om er deel van uit te maken. De auto is nieuw voor ons maar iedereen in het team werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat we in de best mogelijke vorm bij de eerste race aankomen.

Josh Lad, iRacing Driver, YAS HEAT ESPORTS zei: Het is goed om weer in de open-wheelers te zitten, maar de concurrentie is veel meer ervaren in de auto, dus het wordt zeker een uitdaging.

Dean Woods, iRacing Driver, YAS HEAT ESPORTS zei: Het is een genoegen om uitgenodigd te worden voor deze uitnodigingsreeks.

Met mijn collega teamgenoten ernaast ben ik zeer gemotiveerd en geloof ik dat mijn team en ik iets speciaals kunnen bereiken in deze serie.

We hebben niet eerder met de auto gereden, de leercurve is hoog, maar we zullen volledig aanvallen als de groene vlag valt.

ISOWC 2021 gaat op 8 mei van start in Watkins Glen en de afsluiting van de zes raceseries begint op 31 juli op de Indianapolis Motor Speedway.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.