ITF lanceert Cup Final fan tokens met Socios

Home » ITF lanceert Cup Final fan tokens met Socios

De International Tennis Federation (ITF) heeft samen met Kosmos Tennis plannen aangekondigd om de officiële Fan Token van de Davis Cup door Rakuten op Socios.com te lanceren.

In samenwerking met Chiliz, een blockchain-provider voor sport en entertainment, lijkt de introductie van de $DAVIS Fan Token tennisfans ongekende toegang tot de World Cup of tennis te geven.

Enric Rojas, CEO van Kosmos Tennis, merkte op: De samenwerking met Socios.com en de lancering van de $DAVIS Fan Token zullen ons in staat stellen de ervaring van onze fans te verbeteren en hen het gevoel te geven deel uit te maken van de competitie.

Fans spelen een zeer belangrijke rol in de Davis Cup, en nu reizen naar het buitenland iets gecompliceerder is, zal de Fan Token garanderen dat fans van de competitie kunnen genieten en er thuis deel van kunnen uitmaken.

De token wordt vrijgegeven tijdens de Kosmos Sports Summit op 4 november, waarna fans tegen elkaar kunnen spelen in games, competities en quizzen, kunnen strijden in klassementen en real-life en digitale clubgerelateerde onderscheidingen en voordelen kunnen verdienen.

Bovendien belooft de samenwerking fans ook toegang tot exclusieve inhoud en een ervaring van Socios.com’s geolocatie, augmented reality-functie Token Hunt.

Alexandre Dreyfus, oprichter en CEO van Chiliz en Socios.com, merkte op: De Davis Cup zorgt voor passie en opwinding bij zijn fans als geen andere tenniscompetitie.

We zijn verheugd om samen te werken met Kosmos Tennis om de $DAVIS Fan Token te lanceren en kijken ernaar uit om fans een actieve rol te geven in het toernooi.

Deze samenwerking is voor ons de perfecte manier om de tenniswereld te betreden en we kijken uit naar meer grote aankondigingen in de sport in de toekomst.

Het platform belooft dat het totale aanbod van de $DAVIS Fan Token en het aantal tokens tijdens de FTO zullen worden vrijgegeven, en de prijs en andere details zullen in de komende dagen worden aangekondigd.

Met in totaal 18 teams die deelnemen, vindt de 2021 Davis Cup Finals plaats van 25 november tot 5 december in Madrid, Innsbruck en Milaan.

De halve finales en de finale worden gespeeld van 3-5 december in Madrid.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.