Jackpocket betreedt het podium van Massachusetts met historische Red Sox-deal

Home » Jackpocket betreedt het podium van Massachusetts met historische Red Sox-deal

Major League Baseball (MLB) team Boston Red Sox heeft een meerjarige samenwerking getekend met de Amerikaanse loterij-app Jackpocket.

Als onderdeel van de deal wordt Jackpocket de eerste digitale loterij-partner van het team en heeft hij verschillende prijsuitreikingen voor fans gepland gedurende de rest van het seizoen 2023, waaronder tickets voor thuiswedstrijden en rondleidingen achter de schermen.

Jackpocket CEO Peter Sullivan merkte op: Als je aan honkbal denkt, denk je aan de Boston Red Sox, we zijn verheugd om de digitale loterijpartner van deze historische organisatie te zijn en fans van Massachusetts een nieuwe, leuke en handige manier te bieden om mee te doen aan de loterij – rechtstreeks vanaf hun telefoon.

Dat deze samenwerking samenvalt met onze lancering in Massachusetts en de kroning van onze eerste $ 100.000 ticketwinnaars hier in de staat, is een homerun.

Bovendien krijgt de branding van Jackpocket extra zichtbaarheid tijdens Red Sox-wedstrijden op specifieke locaties in het Fenway Park Stadium, inclusief het Truly Terrace LED-lint, het LED-scorebord van de locatie en een speciale pre-game commercial die voor elke thuiswedstrijd wordt gespeeld.

Troup Parkinson, Executive Vice President of Partnerships bij Boston Red Sox, voegde toe: De Boston Red Sox zijn trots om samen te werken met Jackpocket, de eerste Digital Lottery Courier van de club.

Nu hun digitale loterij-koeriersapp beschikbaar is in Massachusetts, zijn we verheugd om met Jackpocket samen te werken om fans gemakkelijke toegang tot gaming te bieden en de lokale loterijactiviteiten een boost te geven.

Red Sox-fans krijgen ook de kans om de socialemediakanalen van het team te gebruiken en Jackpocket aan te spreken om kans te maken op extra prijzen.

De MLB-franchise is de vijfde Major League-partner van Jackpocket en het loterijbedrijf heeft ook een uitgebreid portfolio met deals in andere Amerikaanse sportcompetities, waaronder de NFL, de NBA, de NHL en de NCAA.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.