Jackpocket lanceert desktopversie van loterij-app

Home » Jackpocket lanceert desktopversie van loterij-app

Spelers in 15 staten van de USA hebben toegang tot de desktopversie van Jackpocket, het loterijbedrijf Jackpocket heeft een nieuwe desktopversie van zijn app geïntroduceerd.

Spelers in 15 staten hebben toegang tot hun accounts en kunnen vanaf hun computers kaartjes bestellen en bekijken, met ondersteuning voor 47 officiële staatsloterijspellen, stelt het platform gebruikers in staat om kaartjes te bestellen voor Mega Millions, Powerball en anderen.

Spelers kunnen een afbeelding van hun ticket bekijken, automatisch op de hoogte worden gesteld als ze winnen en direct enkele prijzen ontvangen.

Jackpocket CEO en oprichter, Peter Sullivan, zei: Ons doel bij Jackpocket is om de loterij toegankelijker en handiger te maken en deze lancering biedt onze gebruikers nog meer flexibiliteit om op hun eigen manier deel te nemen.

Tussen het nieuwe webplatform van Jackpocket en onze mobiele app voor iOS en Android kunnen loterijfans kiezen welke ervaring het beste bij hen past, hoewel bijna 70% van de gebruikers van de mobiele Jackpocket-app tussen de 18 en 45 jaar oud is, zien we dat het vroege succes een ander publiek bereikt met ons desktopproduct, meer dan 60% van onze desktopgebruikers is 45 jaar en ouder.

iHeartMedia New York heeft Jackpocket benoemd tot officiële digitale loterijkoerier voor Elvis Duran en de Z100 Morning Show. Luisteraars van iHeartMedia New York zullen worden onderworpen aan loterij-updates over trekkingen en hoge jackpots, terwijl extra berichten zullen worden ingesproken door Duran of Skeery Jones als Powerball of Mega Millions-jackpots $ 300 miljoen bereiken.

Vorig jaar rapporteerde Jackpocket een record in gebruikersactiviteit en verkoop voor Powerball op zijn loterijkoerier-app, loterijspelers die de Jackpocket-app gebruikten, waren tussen 6 augustus en 7 november goed voor 2 procent van de nationale kaartverkoop.

Jackpocket-gebruikers waren verantwoordelijk voor tot 11 procent van de verkoop van Powerball-tickets in de 14 staten waar het actief is, de hoogste verkopen waren in New York, Arkansas, Texas en New Jersey.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.