Jake Paul en Joey Levy lanceren Micro-Betting & Sports Media Company Betr

Home » Jake Paul en Joey Levy lanceren Micro-Betting & Sports Media Company Betr

Op dit moment heeft vrijwel iedereen gehoord van de influencer, rapper en bokser Jake Paul.

Of je hem nu leuk vindt of hem haat, het valt niet te ontkennen hoe polariserend een figuur hij is geworden.

Slechts een paar dagen geleden werd aangekondigd dat Paul zou gaan samenwerken met Joey Levy een branche-expert die mede-oprichter was van microbetting-service Simplebet, aan een nieuwe onderneming die de naam Betr draagt.

Paul heeft Betr : De Tik-Tok van sportweddenschappen genoemd en probeert met hun service de traditionele sportweddenschappen te verstoren, Betr wordt gelanceerd als een gratis te spelen service, maar heeft plannen om tegen het einde van 2022 een echt geld gokervaring uit te brengen.

Microbetting gaat verder dan traditionele weddenschappen in die zin dat fans wedden op de uitkomst van iets dat tijdens het spel gebeurt, in plaats van te wedden op de uiteindelijke uitkomst, microbetting kan in wezen worden gezien als een hybride tussen in-play en propositieweddenschappen.

Een voorbeeld van een microbet die u tijdens een spel kunt zien, is: Zal de volgende worp een strike of een bal zijn?

Vanwege de onmiddellijke aard van microbetting, worden weddenschappen zeer snel afgehandeld en kunnen spelers in een zeer korte tijd meerdere keren inzetten, dit kan ertoe leiden dat een sportfan tijdens een game zeer betrokken is en dat ze tijdens het spel kunnen communiceren met vrienden of anderen in hun sociale groep.

Paul zal een wekelijkse show hosten met Betr, waar hij discussies zal hebben met de huidige atleten van vandaag en zal ook wat gokinhoud bevatten, interne media worden zeker steeds gebruikelijker in de sportboekenindustrie, waarbij bedrijven zoals Barstool Sports, BetMGM en FanDuel de afgelopen jaren sportmediamerken hebben gecreëerd.

De mediakant van het bedrijf is erop gericht biljoenen dollars aan gratis marketing te bieden, zoals Paul Levy het stelt, een ander belangrijk doel van deze media is om hun eigen onafhankelijke inkomstenstroom te creëren door sponsors aan bepaalde segmenten te koppelen.

Jake Paul zei in een persbericht dat hij niet van sportweddenschappen hield totdat hij een microbetting-service begon te gebruiken.

Of dit waar is of niet, is een discussie op zich, maar er is iets te zeggen over degenen in de demografische leeftijd van Jake Paul en de hoeveelheid tijd die ze op hun telefoon doorbrengen.

Ik ben bijna net zo oud als Paul en kan met tegenzin zeggen dat ik elke dag vele uren op mijn mobiele telefoon doorbreng, bij het aanbieden van sportweddenschappen aan de jongere doelgroep, moet het draaien om een ​​mobiele ervaring die die mensen zo betrokken mogelijk houdt en ik denk dat dit de route is die Betr wil nemen vooral als je kijkt naar hun interne media-onderneming.

Jake Paul is eigenlijk heel logisch als zakenpartner op dit gebied, vanwege zijn polariserende aard die ertoe heeft geleid dat hij tientallen miljoenen volgers op sociale media heeft en zijn achtergrond in de sport.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.