Jette Nygaard-Andersen: Gokken moet leren om zijn klanten te verdedigen

Home » Jette Nygaard-Andersen: Gokken moet leren om zijn klanten te verdedigen

Jette Nygaard-Andersen heeft benadrukt dat het wereldwijde gaming leiderschap zijn taak om een ​​duurzame industrie in stand te houden als een gezond verstandsdoel moet accepteren, aangezien gevestigde exploitanten voor een decennium van nieuwe uitdagingen staan.

De CEO van de Groep van Entain Plc verzorgde de keynote speech, waarmee hij de SBC Barcelona Summit opende, toen Entain in de voorhoede van de wereldwijde nieuwskoppen werd geplaatst na een aanpak van $ 22 miljard die gisteren door DraftKings Inc.

Andersen erkende ontwikkelingen, maar bleef gefocust op haar keynote van het bouwen van een door de klant geleid entertainmentplatform om innovatie en verandering te versnellen.

Aangezien het bedrijfsleven weer normaal lijkt te worden, inclusief live-evenementen, verklaarde Andersen dat het de veranderingen die consumenten tijdens de COVID-19-pandemie hadden veranderd, niet kon ongedaan maken, wat zij als onomkeerbare effecten beschouwde.

Andersen gaf een perspectief op haar leiderschap en verklaarde dat ze bij Entain een cultuur wilde creëren waarin teams moeten accepteren dat hun eenheden op elk moment moeten reageren op verstorende veranderingen die door de klant worden veroorzaakt.

In haar eerste observatie van de industrie schetste Andersen dat gevestigde igamers gemeenschappelijke eigenschappen delen met technologie-en entertainment-goliaths zoals Amazon, Netflix en Spotify.

Toch bleven de betrokkenheid en productkenmerken van de industrie belemmerd door slecht platformbeheer en ongecompliceerd gebruik van gegevens om klanten te betrekken.

Voordat ik bij Entain kwam, heb ik 25 jaar in de media en entertainment gewerkt, waarbij ik een periode van constante verandering observeerde, merkte Andersen op.

De winnaars in die markt waren de bedrijven die klanten naadloos met elkaar verbonden over meerdere producten.

Vanuit mijn ervaring ben en zal ik altijd een voorvechter van de klant zijn, waarbij ik geobsedeerd ben door het feit dat ons bedrijf relevant voor hen blijft.

Relevantie werd beschouwd als een doorslaggevende doelstelling in de manier waarop Entain eigen platforms en systemen ontwikkelt die meerdere merken in verschillende regio’s bedienen.

Andersen, die ten grondslag lag aan zijn systemen met diepgaande gegevens en geavanceerde analyses, verklaarde dat Entain in staat was zijn producten te optimaliseren en zijn merken te helpen bij het bedienen van individuele markten.

Ze benadrukte recente upgrades in de inhoud van Australische paardenraces en de lancering van Entain’s interne slotstudio, waarvan de eerste titels de igaming-prestaties van de Amerikaanse joint venture BetMGM van het bedrijf domineerden.

De CEO waarschuwde echter dat productrelevantie gepaard moet gaan met integriteit en vertrouwen, waarin ze gelooft dat kwaliteiten door de klant worden gewenst boven regelgevende druk.

Ik geloof dat de klant altijd zal spelen met de bedrijven die het hoogste niveau van integriteit en transparantie tonen, voegde ze eraan toe.

Voor gokken gaat het erom te doen wat juist is, we moeten onze klanten volgen met wetenschappelijk onderzoek om die kwetsbare minderheid te beschermen tegen schade onze klanten waarderen dat.

Anderson trok conclusies en citeerde dat hoewel de opening van de Amerikaanse markt een groei met dubbele cijfers had laten zien, de bredere technologie en entertainmentambities van de industrie niet konden worden vervuld door exploitanten die gefragmenteerd waren op het gebied van taken en verantwoordelijkheden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.