Jockeys en trainers in Japan betrokken bij weddenschap schandaal bij paardenrennen

Home » Jockeys en trainers in Japan betrokken bij weddenschap schandaal bij paardenrennen

Er is een schandaal ontstaan in de prefectuur / provincie van Gifu-Japan nadat werd ontdekt dat jockeys en trainers al sinds 2012 wedden op paardenrennen.

Het schandaal rond het wedden op paardenrennen is ontstaan nadat een onderzoek had vastgesteld dat sommige jockeys en trainers van de Kasamatsu Racecourse een National Association of Racing-locatie betrokken waren bij het wedden op paardenrennen.

Volgens lokale media waren bijna 50 leden van de Kasamatsu Racecourse betrokken bij het illegale gokschandaal en van 12 mensen is de vergunning geschorst of ingetrokken.

Uit het onderzoek bleek dat jockeys en trainers sinds 2012 meer dan $ 1 miljoen aan gokwinsten hadden gewonnen.

De opbrengst van paardenrennen in Japan is in het fiscale jaar 2020 met 30,1 procent gestegen tot JPY 912,29 miljard (US $ 8,4 miljard) dankzij online weddenschappen tijdens de Covid-19-pandemie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.