FanDuel heeft zijn marketing in de golfsport versterkt door zijn debuutpartnerschap te ondertekenen met een individuele golfer, drievoudig grote winnaar Jordan Spieth.

Volgens de voorwaarden van de meerjarige overeenkomst wordt FanDuel de exclusieve exploitant van sportweddenschappen en dagelijkse fantasiesporten van de voormalige nummer één van de wereld, die ook zal werken als het gezicht van de golfproducten van het bedrijf op de markten voor sportweddenschappen en fantasiesporten.

Bovendien zal het sportsbooks de liefdadigheids instelling van de atleet, de Jordan Spieth Family Foundation, ondersteunen, terwijl de golfer met het bedrijf zal samenwerken aan campagnes voor verantwoord gokken en aan aanvullende inhoud die via sociale media wordt verspreid.

Ik denk dat het dwaas zou zijn om hier niet bij betrokken te zijn, er is zoveel potentieel, zei Spieth tegen GolfDigest.

Het gaat de PGA Tour beter voor ons maken door meer interesse te wekken, want het zou toch gebeuren.

Het feit dat ze all-in leunen, zorgt ervoor dat we ons als spelers meer op ons gemak voelen omdat ze een manier gaan bedenken om het een veilige ruimte voor ons te maken, zodat we het gevoel hebben dat we ons ding kunnen doen.

Dus het is gewoon heel logisch het partnerschap vertegenwoordigt een uitbreiding van FanDuel’s aanwezigheid in golf, nadat het al een meerjarige overeenkomst had gesloten met de PGA Tour en de officiële gokpartner van het toernooi werd.

Golf is een ongelooflijk populaire sport op het FanDuel-platform en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de groeiende golffanbase en -gemeenschap te betrekken, merkte Mike Raffensperger, Chief Marketing Officer van FanDuel Group op.

Als een van de meest algemeen bewonderde golfers aan de top van zijn spel, past Jordan Spieth perfect bij onze eerste officiële golfpartner en het gezicht van golf bij FanDuel.

Buiten golf heeft FanDuel banden met de Women’s Tennis Association (WTA), DC United van Major League Soccer (MLS) en het Indianapolis Colts en Washington Football Team van de National Football League (NFL).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.