Juventus brengt meer actie voor fans over de hele wereld via Skyworth-deal

Home » Juventus brengt meer actie voor fans over de hele wereld via Skyworth-deal

Juventus heeft zijn aanwezigheid in de voetbalwereld in Azië versterkt via een overeenkomst met de Chinese televisiefabrikant Skyworth.

Door de overeenkomst is Skyworth de officiële partner van het Serie A-team geworden voor smart home-producten in de tv-sector, waardoor de fabrikant merkbekendheid in Europa kan vergroten – met een bijzondere focus op zijn Duitse troef Metz, verworven in 2015 – terwijl Juventus zijn aanwezigheid op de Aziatische markt blijft groeien.

Samen met Skyworth kunnen we niet wachten om meer van de actie naar fans over de hele wereld te brengen en betekenisvolle ervaringen te creëren waarmee fans de opwinding met ons kunnen voelen en delen, aldus Federico Palomba, Managing Director van Juventus.

Skyworth zal profiteren van de branding in het Allianz Stadium in Turijn, naast het uitvoeren van activeringen in het stadion en het publiceren van co branded content via wereldwijde social mediaplatforms.

Deze social media-campagne omvat een uitgebreide samenwerking tussen het beursgenoteerde bedrijf van Hong Kong en het Chinese binnenlandse platform Migu, gericht op zowel de nieuwe sponsorovereenkomst als het komende UEFA 2020 European Championship.

Klanten krijgen ook speciale deals aangeboden als gevolg van de sponsoring, en een vroege activering geeft fans de kans om vier tickets te winnen voor een VIP Juventus-wedstrijddag. Leo Tang, Chief Brand Officer van Skyworth, merkte op: “Skyworth gelooft in het belang van saamhorigheid en we hebben daar voor geijverd door tv-ervaringen van topkwaliteit te leveren.

Voetbal is een sport die spelers en fans van over de hele wereld samenbrengt, we zijn verheugd om Juventus nu te ondersteunen, nu het voetbal herstelt van de pandemie.

Deze samenwerking is ook een belangrijke mijlpaal voor Skyworth in onze wereldwijde bedrijfsuitbreidingsplannen.

Het bedrijf met het hoofdkantoor in Schengen sluit zich aan bij een reeks bedrijven om samen te werken met de Italiaanse giganten, waaronder front-of-shirt-sponsor Jeep, officiële handelspartner CAPEX.com en officiële gok- en gaming-partner Parimatch.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.